Bianca Drăgușanu se etalează iar cu Victor Slav!

15 noiembrie 2015 9:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nimeni nu știe când sunt împreună și când se despart, cert este că între cele două vedete este o relație cu năbădăi. Bianca Drăgușanu s-a lăudat pe internet cu o imagine în care apare alături de fostul ei soț, Victor Slav. Unde mai pui că cei doi porumbei s-au și asortat la haine, ca să nu încapă îndoială că nu se iubesc. Se pare că au trecut peste toate neînțelegerile și că sunt din nou împreună.

Focoasa roșcată și-a încântat fanii cu o imagine sexy, pe rețeaua de socializare Facebook. Bianca apare în poză alături de Victor Slav, care o ține tandru în brațe. Cei doi sunt asortați, îmbrăcați alb și negru. Fanii au sărit să le complimenteze pe vedete.

„Cea mai frumoasă pereche”, le-a spus un internaut.

Cei doi porumbei au avut dintotdeauna o relație cu năbădă. S-au căsătorit relativ repede, la șase luni de relație. Au divorțat tot repede, după ce focoasa roșcată ar fi avut o escapadă cu un alt bărbat. Nimic nu îi oprește însă. Se pare că s-au împăcat și că se iubesc la fel ca-n prima zi, dacă ar fi să judecă după ultima imagine publicată de Bianga Drăgușanu pe pagina ei de Facebook.

Mai multe