Bianca, interzis de sexy la plajă! S-a bronzat în toate pozițiile

7 august 2017 19:03   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fotoreporterii Click! au surprins, în weekend, cele mai sexy imagini de pe Litoralul românesc. Ce-i drept, i-a ajutat şi modelul, căci vorbim despre Bianca Drăguşanu, bomba sexy la care se uită zilnic, pe reţelele sociale, peste un milion de admiratori.

Cea mai importantă ştire din acest pictorial este faptul că Bianca Drăguşanu (35 de ani) chiar arată şi în realitate ca pe Facebook şi pe Instagram. Nu îşi lungeşte picioarele cu programele de editare, nu îşi măreşte sânii, nu îşi bombează fundul şi nu îşi “şterge” celulita. Pentru că nu are.

Mărturie stau fotografiile realizate de Click! şi pe care le publicăm brute, netrecute prin miraculosul Photoshop. Iubita lui Victor Slav şi mămica unei fetiţe de aproape 11 luni, Natalia Sofia, Bianca ne demonstrează că “aripioarele” şi “colăceii” nu vin obligatoriu la pachet cu maternitatea. E drept că a trecut şi pe la estetician, s-a şi înfometat, a făcut şi tot felul de tratamente cosmetice, dar până la urmă rezultatul e cel care contează, iar aici n-avem ce-i reproşa Biancăi.

În plus, blondina, care pe lângă afacerea cu atelierul de croitorie trăieşte bine mersi şi din imagine, ştie să fie consecventă. Adică e bombă sexy şi la plajă, şi la sala de fitness, şi când coace vinete, şi când schimbă pamperşi. La Mamaia a purtat un costum de baie decoltat, cu imprimeu floral, care abia făcea faţă sânilor generoşi, pălărie nagră, ruj strident şi ochelari de soare.

Şi alte vedete senzuale s-au bronzat în toate poziţiile

Parcă s-a spart conducta cu vedete sexy pe Litoral weekendul trecut. Superba Monica Orlanda (31 de ani), care din primăvară a înlocuit-o pe Gina Pistol în inima lui Alin Cocoş, şi-a arătat trupul perfect din toate poziţiile, la plajă. Blonda era păzită de iubitul afacerist, care a avut grijă să o ungă şi cu ulei de plajă. Şi Alina Puşcaş (31 de ani) a demonstrat că cele două sarcini nu i-au modificat deloc silueta. Prezentatoarea de la “Te cunosc de undeva” a încercat să-şi bronzeze fiecare părticică a corpului.

Mai multe