Bianca le încurcă, Victor le descurcă!

28 iulie 2014 22:18   Vedete românești
Ultima actualizare:

Fiecare fetiţă are un supererou, iar Bianca Drăguşanu, femeie în toată regula, nu face excepţie. Salvatorul ei în situaţii de criză e nimeni altul decât Victor Slav, bărbatul pe care l-a înşelat şi de care a divorţat în martie 2004.

Certificatul de divorţ nu a şters prietenia dintre Bianca Drăguşanu (31 de ani) şi Victor Slav (33 de ani) şi se pare că nici iubirea dintre ei. Duminică, atunci când Bianca s-a ales cu o plagă de 5 centimetri la piciorul stâng, după ce s-a rănit cu un umeraş de sârmă, primul pe care l-a sunat pentru ajutor a fost Victor Slav. Acesta a gonit cu maşina pentru a-şi duce fosta nevastă la Urgenţă, la Spitalul Floreasca, apoi a făcut planton pe holurile unităţii medicale, cât timp roşcata se afla în operaţie. Din fericire, totul s-a terminat cu bine, hemoragia a fost oprită, iar rana cusută. „Operaţia la picior a decurs bine, în trei zile voi putea merge, mulţumesc medicilor”, a anunţat şi Bianca duminică, pe Facebook.Victor e obişnuit cu spitalele, căci tot el a însoţit-o pe roşcată la medic şi în octombrie 2013, atât la Budapesta, cât şi la Bucureşti, când Bianca s-a operat la picioare. Deşi au divorţat din cauză că roşcata a plecat la Paris cu Adrian Cristea, fostul „băiat de la Meteo” a rămas umărul de sprijin al fostei neveste. Fotoreporterii Click! au surprins ipostazele în care Slav a fost mereu „Superman” pentru răsfăţata lui consoartă.  

Victor Slav i-a sărit mereu în ajutor

27 iulie 2014. A dus-o de urgenţă la spital. Tot Victor a fost salvarea Biancăi şi duminică, după ce roşcata s-a tăiat la picior cu un umeraş, în timp ce făcea curăţenie. El a dus-o la Urgenţă, şi tot el i-a fost alături pe patul de spital, după operaţie.

22 martie 2014. A scos-o la masă după divorţ. La nici două săptămâni de când s-au despărţit oficial, Bianca şi Victor au ieşit la un prânz, la un restaurant din zona Iancului. Slav nu a refuzat compania roşcatei, deşi aceasta îi pusese coarne cu fotbalistul Adrian Cristea.

8 martie 2014. A condus-o noaptea acasă, de la petrecere. Cu două zile înainte să semneze actele de divorţ, Slav a fost la ziua de naştere a Biancăi, a condus-o noaptea acasă, după petrecere, ajutând-o să care plasele de cadouri şi buchetele de flori.

25 februarie 2014. L-a sunat când a avut accident. Deşi erau în plin scandal, Victor a sărit în ajutorul Biancăi atunci când aceasta a avut un accident rutier uşor. Slav s-a asigurat că roşcata e bine, după care i-a examinat bolidul, să evalueze pagubele.

Mai multe