Bianca Rus s-a căsătorit în secret. Cum s-a dat de gol

26 mai 2018 22:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bianca Rus s-a ascuns de ochii presei și s-a căsătorit în secret, dat fiind faptul că în urmă cu ceva timp declara că a fost cerută de soție. Deși nu voia ca lumea să afle despre acest lucru, make-up artistul care i-a realizat machiajul de nuntă a publicat o serie de fotografii cu ea, transmițându-i „Casă de piatră”.

De mult timp se aștepta ca acest lucru să se întâmple, și în sfârșit presa a aflat faptul că artista s-a căsătorit cu cel pe care-l consideră alesul inimii. Totul s-a întâmplat sâmbătă, 26 mai, în fața stării civile, iar cununia religioasă va avea loc câteva luni mai târziu.

Cei doi s-au cunoscut în anul 2016, iar în urmă cu jumătate de an, el i-a oferit inelul de logodnă într-un mod foarte romantic, la o cină. Artista a slăbit foarte mult în urma unei operații de micșorare a stomacului și a mărturisit că are foarte mare grijă la cum și cât mănâncă. “Mă străduiesc. Urmez indicațiile doctorului. Nu mă mai interesează mâncarea. Două guri și sunt full. Doctorul mi-a spus că am slăbit vreo 16 kg în două luni și 20 de zile”, mărturisea Bianca Rus, într-o emisiune.

Mai multe