Bianca Sârbu, înlocuită în emisiunea „Agenția Vip”! Cine va fi noua colegă a lui Cristi Brancu

25 august 2018 17:12   Vedete românești
Ultima actualizare:

Iată că schimbările se țin lanț în televiziuni, organizatorii unora dintre cele mai urmărite emisiuni luând decizii drastice cu privire la personal. Se pare că unele emisiuni vor începe în curând într-un nou format, prezentatorii cu care telespectatorii s-au obișnuit renunțând la ideea de a modera sau fiind înlocuiți din start cu alte persoane. Acesta și cazul „Agenției Vip”, unde urmăritorii show-ului vor putea urmării emisiunea din agust, într-o nouă formulă.

Bianca Sârbu, unul dintre moderatorii de la „Agenția Vip”, a anunțat, prin intermediul rețelelor de socializare, faptul că se va retrage din acest proiect, cu promisiunea că va reveni, totuși, cât de curând pe micile ecrane. Aceasta le-a explicat prietenilor săi virtuali și unde o pot urmări de acum încolo.„Dragii mei prieteni, doresc să vă informez că această toamnă vine pentru mine cu câteva schimbari, dar și cu multe provocări și proiecte noi. Colaborarea mea cu emisiunea Agentia VIP a luat sfârșit și vreau să mulțumesc întregii echipe și lui Cristi Brancu, care m-au făcut să mă simt ca intr-o famile, de la care am acumulat experiență și foarte mulți prieteni noi! Tuturor celor care m-au susținut și apreciat, le promit că drumul meu în televiziune nu se sfârșește aici, iar până la revenirea mea pe sticlă, într-un proiect nou, care să se muleze pe stilul și personalitatea mea, le dau întalnire din septembrie în spectacolele de revistă ale Teatrului de Revistă Constantin Tănase, la evenimentele mele private alături de band-ul meu, dar și în alte proiecte muzicale și artistice, cu care vă voi ține la curent pe paginile mele de Facebook și Instagram. Mulțumesc Antenei Stars pentru colaborare, dar și pentru cel mai minunat lucru care mi s-a întâmplat datorită acestei televiziuni, întâlnirea cu Bogdan Romanescu, soțul și iubirea vieții mele! Bianca Sârbu Romanescu vă iubește și nu uitați că familia și iubirea sunt cele mai importante lucruri în viață... restul e telenovelă”, este mesajul publicat de Bianca Sârbu pe pagina personală de Facebook

Cea care îi va lua locul în prezentarea emisiunii alături de Cristi Brancu este Majda. Aceasta se află pentru prima dată în ipostaza de moderator, însă are experiență în domeniul televiziunii, dat fiind faptul că a fost o concurentă importantă a emsiunii „Ferma Vedetelor”, de la Pro Tv.

„Agenția VIP este un proiect tot mai puternic o dată cu fiecare sezon. Abia așteptăm sa oferim exclusivități noi din 27 August, alături de Majda, care va adauga la ingredientele emisiunii emoție, zâmbet, farmec și multă buna dispoziție! Mai mult show, mai fresh, mai cool!”, a susținu noul ei coleg, Cristi Brancu.

De asemenea, și Majda s-a arătat încântată de proiectul în care a fost cooptată. „Propunerea din partea Antenei Stars de a prenzenta alături de Cristi Brancu emisiunea „Agenția VIP” a fost o bucurie. Am acceptat cu zâmbetul pe buze știind ca lucrurile se vor dezvolta natural și sunt înconjurată de o echipă cu o experiență vastă de la care o să am ce sa învăț și ne vom completa perfect.Sunt convinsă că nu va fi nici ușor, fiind prima emisiune pe care o voi prezenta, iar lipsa publicului, aplauzelor, pentru că aceste lucruri îți transmit emoții și te ajută să faci lucurile mai ușor de cele mai multe ori, așa cum se întâmplă pe scenă și nu numai, mă pot pune în dificultate. Dar gândurile acestea se duc știind că-l am alături pe Cristi Brancu, un prezentator pe care-l admir pentru profesionalism, tact și toată munca pe care o depune. Sunt sigură că ne vom înțelege frumos și oamenii de acasă vor fi încântați să ne primească seară de seară în casele lor alături de invitații noștri. Sper ca prezența mea sa fie una plăcută și țin să le mulțumesc tuturor de pe acum pentru sprijin și nu numai”, a adăugat Majda.

Mai multe