Bittman, acuzat că a plagiat piesa «N-am iubit pe nimeni»! Un consilier la Ministerul Culturii susţine că solistul ar fi furat melodia lui Jose Feliciano VIDEO

26 aprilie 2015 20:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dan Bittman şi trupa sa, Holograf, se află în aceste zile în centrul unui mega-scandal.

Pentru prima oară în istoria trupei, au apărut acuzaţii de plagiat! Solea Marius Marian, consilier la ministerul Culturii şi Patrimoniului Naţional, susţine că piesa “N-am iubit pe nimeni” ar fi inspirată din melodia “Nina”, cântată de spaniolul Jose Feliciano.

“Mi-au produs întotdeauna silă astfel de situaţii, mai ştiu câteva cazuri, nume importante în folk-ul şi rock-ul româneşti. Ascultaţi aceste două piese, Jose Feliciano şi Holograf! La refrenul «românesc» sunt şi alte «idei». Groaznic! Aceste plagiate mai fac şi bani, nu doar că ajută la carieră”, a declarat el. Scos din pepeni, Bittman i-a dat replica: ”Un individ nu poate dormi zilele astea de grija lui Jose Feliciano, că de a mea nu pot să spun că ar face-o. Îl previn că se află într-o mare eroare, în rest că sunt un plagiator chiar nu contează pentru mine, pentru că m-am vaccinat împotriva acestor mizerii. Cât despre cariera mea făcută pe pilele mamei că tot lucra la radio e o poveste bună şi prinde la proşti”.

Mai multe