Blestemul clipului Taxi, care a despărţit 5 cupluri. Răzvan Simion şi soţia sunt ultimii pe o listă cu nume celebre

28 iunie 2015 21:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

“Eşti iubibilă, dar şi părăsibilă”. Dan Teodorescu, liderul trupei Taxi, ar trebui să modifice urgent refrenul celebrei melodii, lansate în 2012. Asta pentru că nu mai puţin de 5 cupluri, care au apărut atunci în videoclip, sunt astăzi istorie.

Ce sinistră coincidenţă! O melodie de dragoste, practic o odă închinată cuplurilor, seamănă din ce în ce mai mult cu un blestem. În septembrie 2012, trupa Taxi a lansat piesa „Eşti iubibilă”, iar pentru videoclip au fost “antamate” mai multe cupluri mondene, printre care şi cele formate din Mihaela Rădulescu şi Dani Oţil, Jojo şi Ionuţ Grama, Teo şi Constantin Iosef, Elena Ionescu (Mandinga) şi Marian Duţă şi Răzvan Simion cu soţia lui, Diana.

Cu trecerea timpului, cele 5 familii au ajuns să aibă un numitor comun: despărţirea.

Ultimul cuplu care vorbeşte despre divorţ este cel format din Răzvan Simion şi Diana, după ce „matinalul” de la Antena 1 a fost surprins în vizită la “amanta” Lidia Buble.

Contactat de Click! şi întrebat cum i se pare această coincidenţă, solistul trupei Taxi, Dan Teodorescu, a fost laconic: “Nu mi se pare nicicum, aceasta e singura mea declaraţie”.

Mai multe