Blondele sexy se întorc la cratiţă

24 februarie 2016 23:14   Vedete românești
Ultima actualizare:

Dacă vă era dor de sexoasele Gina Pistol şi Laura Cosoi, avem veşti bune pentru voi. Nu, nu pozează din nou în Playboy, ci le veţi vedea în curând în show-uri culinare, printre tigăi şi polonice. Aşadar, pregătiţi-vă caietul cu reţete.

După ce anul trecut a fost în junglă, la “Sunt celebru, scoate-mă de aici”, apoi la “Ferma vedetelor”, ambele la PRO TV, anul acesta Gina Pistol (34 de ani) schimbă postul de televiziune. Blonda, care în anul 2000 îşi făcea debutul în Playboy, a semnat recent un contract pentru „Chefi la cuţite”, show ce se va difuza la Antena 1 de luni, 7 martie, de la 20.30. Ea va prezenta emisiunea şi îi va seconda pe cei trei chefi, Sorin Bontea, Cătălin Scărlătescu şi Florin Dumitrescu.

Pentru Gina Pistol, „Chefi la cuţite” e un proiect important, mai ales că frumoasa blondă nu se află la prima colaborare cu cei trei bucătari celebri. În 2013, ea a fost concurentă la “MasterChef cu vedete”, de la PRO TV, iar Bontea, Scărlătescu şi Dumitrescu, juraţi. „Ne înţelegem minunat. Pot să le cer mereu sfaturi legate de reţete. Însă vă spun un secret: sunt nişte oameni care au muncit foarte mult, care respectă tot ceea ce ţine de bucătarie, sunt foarte implicaţi în meseria asta, sunt oameni buni şi sensibili. Da, da, aţi auzit bine, pe Bontea l-am surprins lăcrimând când a auzit povestea unui concurent, Scărlătescu, aşa fioros cum pare, e pâinea lui Dumnezeu şi şi-ar da şi cămaşa de pe el ca să te ajute, iar Dumitrescu, de când a devenit tată, e mai sensibil ca oricând”, a spus Gina.

Nici Laura Cosoi (34 de ani) nu poate sta departe de aragaz, şi ea fiind clientă mai veche a emisiunii “MasterChef”, dar şi autoarea cărţii de bucate “Rămâi la masă?”. 

Blondina pregăteşte un proiect interesant, la care bucătăresele se vor uita cu pix şi carneţel de notiţe în mână. “Noua mea emisiune de gătit se va numi «Vertical Taste» şi îi voi da drumul la jumătatea lunii martie. Am filmat deja opt episoade, iar fanii o vor putea urmări pe canalul meu de YouTube, câte unul în fiecare săptămână”, ne-a povestit Laura Cosoi.

Reţetă de la Pistol: midii cu sos picant

Ingrediente: o baghetă, două frunze de dafin, o ceapă, o căpăţână de usturoi, 20 g sare, doi ardei iuţi, un litru vin alb sec, 100 ml ulei de măsline, suc de roşii, 4-5 roşii coapte, 1,5 kg midii cu cochilie, pătrunjel. 

Mod de preparare: se curăţă midiile, se pun la fiert cu 2 frunze de dafin. În acelaşi timp se călesc în tigaie legumele. După ce au fiert midiile, se pun în tigaia unde am călit legumele şi se adaugă şi vinul. Bagheta se feliază şi se bagă puţin la cuptor. Se servesc midiile într-o farfurie adâncă şi mare, alături de feliile de baghetă.

Reţetă de la Cosoi: salată cu nucă şi şuncă 

Ingrediente: salată verde, ardei roşu, miez de nucă, şuncă afumată (care se rumeneşte uşor), ceapă verde, cartofi (care se fierb), ridichi, ouă şi lămâie. Se amestecă ingredientele şi se stropesc cu zeama de lămâie.

Mai multe