Bobby Păunescu: «De când am cunoscut-o pe Alice, îmi doresc un copil»

16 septembrie 2015 22:20   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ea, model sexy! El, afacerist, regizor şi producător de filme, cu o avere estimată la 250 milioane de euro. A fost de ajuns ca Bobby Păunescu (41 de ani) să vadă o poză cu Alice Peneacă (23 de ani) pe o reţea de socializare şi să se îndrăgostească pe loc iar, de la prima întâlnire, au ştiut că vor rămâne împreună. Mai mult, după cununia care a avut loc anul acesta, pe 18 iulie, Bobby şi Alice se gândesc acum doar la un copil.

Întrebată în cel mai nou număr al revistei „OK!” care e visul ei cel mai înalt şi ce ar trebui să ajungă, frumoasa brunetă a răspuns fără să ezite: „Mamă”! La rândul lui, Bobby Păunescu a recunoscut că întâlnirea cu Alice l-a schimbat total.

„Dorinţa de a avea un copil s-a accentuat. Şi căsătoria, e un lucru pe care nu credeam că-l voi face vreodată”, a spus afaceristul.

„Am văzut-o pe Facebook într-o seară, dar ne-am cunoscut după un an. Ne-am împrietenit pe Facebook, eu eram plecat cu treburile mele prin Asia, mai făceam o poză, ne mai dădeam un like. M-am îndrăgostit de ea la prima vedere”, a spus Bobby Păunescu, pentru „OK!”.

Mai multe