Bodo şi-a tras terasă la tavernă - FOTO EXCLUSIV
Anul trecut a investit peste 10.000 de lei în deschiderea unui restaurant cu specific grecesc, acum culege roadele. Pentru că-i merge bine în afacerea culinară, Bodo a fost nevoit să-şi mărească taverna din Capitală.
Acum un an, Bogdan Marin alias Bodo (46 de ani) şi-a deschis, împreună cu un prieten bucătar, un restaurant cu specific pescăresc, în zona Moşilor din Capitală. La acea vreme a investit 10.000 de lei, dar acum nu regretă.
Dacă alte afaceri întâmpină dificultăţi în această perioadă, iată că solistul trupei Proconsul are succes. Taverna „Kostas” s-a extins şi are, acum, mai multe mese pentru clienţi. Bodo a deschis lângă restaurant o terasă uriaşă.
„Acum două luni am făcut această terasă pasageră, pentru că se poate demonta. În privinţa design-ului am avut noroc cu Petru Moldoveanu, el s-a ocupat să-i dea acel aer specific Greciei, iar clienţii să uite că sunt în Bucureşti. Cei care vin la noi îşi fac rezervare şi, încă de la prânz, începe să se umple”, a spus solistul.
Bodo ştie să-şi facă reclamă la tavernă.
„Eu şi asociatul meu, Costel Dumitru, ne ocupăm de restaurant. Şi vara, şi iarna atragem clienţii cu un segment de mâncare ce-ţi aduce aminte de locuri speciale: calamari, creveţi, peşte proaspăt, preparate greceşti, salate de sezon. În fiecare săptămână introducem produse noi în meniu. Partenerul meu merge săptămânal în Grecia, la Salonic, de unde cumpără peşte şi fructe de mare proaspete. Mă bucur că oamenii văd că Bodo nu e doar un cântăreţ, ci şi o gazdă agreabilă”, a mai spus artistul, pentru Click!De altfel, la taverna „Kostas” vine foarte des şi Loredana, soţia lui Bodo, care, mai nou, este nedezlipită de copiii luaţi în plasament, pentru că ea şi artistul îşi doresc să-i înfieze.
Click! Spune
O masă de două persoane poate ajunge la 100 de lei. Felurile principale costă între 18 şi 25 de lei, iar băuturile în jur de 5-10 lei.
Şi ei au cârciumi de succes
Actorul din „Vacanța Mare” are două afaceri de succes: pub-ul „St. Patrick” şi clubul „The Tube”, ambele în centrul vechi al Capitalei. Mugur Mihăescu (47 de ani) a investit peste 300.000 de euro în cele două locații şi se îngrijeşte personal ca afacerile să-i meargă bine. Mihăescu este surprins aproape zilnic în cluburile sale, semn că este pasionat de ceea ce face. Și actorul de comedie George Mihăiţă (65 de ani) deţine două restaurante în București: „La Comedie”, în Centrul Vechi, şi „Jos pălăria”, la Universitate. Dintre cele două, mai drag îi este cel lipit de Teatrul de Comedie, unde actorul petrece aproape zilnic.