Bodo și noii lui colegi au făcut show la o terasă din București

14 august 2017 22:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ryme şi Pavel Petricenco au lansat în urmă cu câteva săptămâni prima lor piesă, "As I Am", un featuring cu trupa Proconsul. Melodia a fost de la început compusă, scrisă şi concepută pentru a fi un featuring cu Proconsul și face o paralelă între generaţiile de artişti, unii la începutul drumului, alţii cu o istorie bogată în spate.

"Piesa "As I Am" a fost lansată din dorinţa ca mesajul nostru să ajungă în sufletele tuturor celor care visează frumos şi care au lângă ei pe cineva care să-i îndrume în orice domeniu de activitate. Pentru proiectul nostru, aceşti mentori sunt Proconsul", ne-au declarat Ryme şi Pavel.

La nici câteva săptămâni de la lansarea piesei, cei doi artişti au fost invitaţi să cânte în deschiderea concertului trupei Proconsul. "Ne-am simţit extraordinar la concertul de la <Berăria H> şi suntem onoraţi că am fost, din nou, pe aceeaşi scenă cu trupa Proconsul. În prezent, lucrăm la albumul nostru şi urmează să lansăm cel de-al treilea single împreună cu Moys Records", au adăugat artiştii.

Mai multe