Bogdan Vlădău, criticat de antrenori la ''Vocea României''

1 decembrie 2015 23:15   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bogdan Vlădău a cântat, marţi seară (1 decembrie), în cea de-a doua ediţie specială a audiţiilor live ''Vocea României'', de Ziua Naţională. Solistul a interpretat melodia ''Earned it'' a trupei The Weekend. Din păcate, Vlădău nu a mers mai departe în lupta pentru marele trofeu.

Bogdan Vlădău a făcut parte din echipa Loredanei Groza la ''Vocea României''. El a cântat melodia ''Earned it''. La final, artistul a primit mai multe păreri, mai ales din partea juriului, care nu au fost tocmai pozitive, nereuşind astfel să meargă mai departe în concurs.

''Cred că te-a cam chinuit Loredana cu piesa asta. Mi se pare că piesă asta nu te-a scos în evidenţă prea mult. Artistul de pe scenă trebuie să dea valoarea unei piese'', i-a pus Moga lui Vlădău.

Tudor Chirilă: ''Mie mi s-a părut că e o fetiţă care primeşte o ciocolată şi ciocolata are un ambalaj. Mi s-a părut că ai mâncat ambalajul, nu ciocolată. Mi s-a părut că nici tu nu te-ai simţit confortabil cu piesă asta. Să ştii că nici baletul nu mi-a plăcut''.

''M-am bucurat foarte tare de acest moment. Mie mi-a plăcut momentul. Te-ai grăbit tot momentul. Într-adevăr, piesele astea pe cap sunt foarte delicate. Am simţit că eşti stingher oarecum. Foarte neaşteptate notele pe care le-ai luat. Nu ştiam că poţi ajunge la notele astea'', a conchis şi Smiley.

Singura care l-a susţinut a fost antrenoarea lui, Loredana Groza: ''Cred că ţi-ai făcut datoria aşa cum trebuia. Ai trecut dintr-un mod în altul vocal. Ai cântat şi cu fetele astea. S-a simţit că ai avut uşoare emoţii, dar eu sunt mulţumită de evoluţia''.

A fost susţinut de Bianca Drăguşanu şi Victor Slav

Din culise, Bogdan Vlădău i-a avut alături pe bunul lui prieten, Victor Slav, care a venit împreună cu Bianca Drăguşanu. Nici logodnica lui nu a lipsit, Gina, aceasta susţinându-l îndeaproape.

Mai mult de atât, Bianca Drăguşanu a creat o rochie superbă pentru una dintre concurentele din echipa lui Smiley, Diana Hetea.

Nici fanii de pe reţelele socializare nu au fost indulgenţi cu prestaţia de pe scenă a lui Vlădău şi au lăsat comentarii negative la adresa acestuia.

Mai multe