Bogdan Vlădău se apără, după prestația slabă de la „Vocea României”

4 decembrie 2015 12:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Blogdan Vlădău (36 de ani) a cântat, marți seară (1 decembrie), la cea de-a doua ediție specială a show-ului muzical „Vocea României”. Solistul a interpretat piesa „Earned it” a artistului The Weekend. A fost foarte criticat de antrenori pentru prestația slabă și a fost eliminat.

Bogdan Vlădău a făcut parte din echipa Loredanei Groza. Fostul „Burlac” nu a impresionat juriul cu interpretarea lui așa că nu a mers mai departe în lupta pentru marele trofeu de la „Vocea României”.  După ce a primit numeroase critici, Vlădău a ținut să lămurească lucrurile printr-un mesaj publicat pe contul lui personal de Facebook.

Vlădău: „O singură prestație pe scenă nu te definește”

„Am părăsit concursul «Vocea României» cu capul sus, demn, mulțumit de prestația și de momentul pe care l-am avut. Toți cei ajunși în galele live au acel ceva special ce i-au adus până în faza asta. Desigur, au existat și probleme. O singură prestație pe scenă nici nu te definește în totalitate ca și artisti și nici nu te desființează total, încât să se șteargă cu buretele toată muna depusă de-a lungul anilor. Lucrurile sunt undeva la mijloc. Există o multitudine de factori, interni sau externi, dependenți sau independenți de tine, care îți pot influența prestație. Uneori în bine, alteori în rău”, a explicat Bogdan Vlădău pe rețeaua de socializare.

De asemenea, fostul „Burlac” a ținut să îi mulțumească antrenoarei Loredana Groza pentru că s-a întors pentru el la audițiile pe nevăzute: „Am avut parte de antrenorul pe care mi l-am dorit și am avut plăcerea să îl descopăr în acțiune atunci când ne pregăteam și repetam intens fiecare moment. Experiența asta m-a făcut să mă descopăr și mai mult și să îmi depășesc anumite limite”.

Mai multe