Bogdan Vlădău, ţepuit pentru un concert caritabil! ''M-ai ameninţat''

9 decembrie 2014 19:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Bogdan Vlădău (35 de ani) trece printr-o perioadă nefavorabilă pe plan profesional. Artistul a fost tras pe sfoară de o persoană din Iaşi care l-a invitat să susţină un concert caritabil.

Cântăreţul a fost invitat să cânte la un concert caritabil din Iaşi, iar el a acceptat, dar cu condiţia ca organizatorul să-i plătească biletul de avion dus-întors până acolo. Bărbatul nu s-a ţinut de cuvânt, iar în momentul în care trebuia să-i dea banii, nu i-a mai răspuns la telefon.

Marţi seara în emisiunea lui Teo Trandafir, de la Kanal D, Bogdan Vlădău a răbufnit şi s-a certat cu Flavius Nenciu, tânărul din Rădăuţi pe care îl acuză că nu şi-a respectat înţelegerea pentru concertul respectiv, printr-o intervenţie telefonică.

Pe de altă parte, tânărul implicat spune că imaginea lui a avut de suferit din cauza solistului şi că toată lumea ştie acum că este un organizator de evenimente neserios.

''O să îl evit toată viaţa mea pe băiatul ăsta şi o să îi sfătuiesc şi pe prietenii mei să facă la fel! Prietene, revino-ţi'', a spus Vlădău prin telefon, în timp ce Flavius era invitat în platou la Kanal D.

"Nu mă mai ameninţa. De cand a aflat că vin la televizor, m-a tot sunat şi m-a întrebat ce am de gand sa fac. Mi-a spus să am grijă, ca lui nu îi e frică dacă eu apar la Teo", a declarat Flavius Nenciu.

"Hai că mă enervezi! Eu nu înţeleg cum ajung tot felul de neaveniţi la televizor! Ţi-as închide telefonul în nas, dar o respect foarte mult pe Teo", a încheiat Bogdan Vlădău.

Mai multe