«Bombeuri» tari ca-n Bucureşti în toată lumea nu găseşti

19 ianuarie 2016 21:49   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mici, mari, bombate, plate, pe alese, pe culese. Nu vorbim despre fructe, ci despre funduleţele româncelor din showbiz, care au fugit la căldură, în ţări exotice. Toate şi-au expus posterioarele şi la plajă, dar şi pe Internet.

Thailanda, splendida ţară din Asia de Sud-Est, a devenit pământ românesc în luna ianuarie. Tot showbiz-ul nostru şi-a dat întâlnire acolo, după un an de muncă pe scenă sau la TV. Patru dive una şi una ne-au “îmbolnăvit” cu pozele lor exotice, în care frumuseţea Oceanului Indian pălea în faţa trupului lor perfect.

Este vorba despre solistele Nicoleta Nucă (21 de ani), Delia (33 de ani), Andreea Bălan (31 de ani) şi Andreea Bănică (37 de ani), care nu au ratat ocazia de a se poza şi din spate, nu doar din faţă. Tot în locuri exotice, dar de data aceasta în Mauritius (Africa) şi Cancun (Mexic), s-au relaxat şi Lidia Buble (22 de ani), respectiv Bianca Drăguşanu (33 de ani).

Fiecare cu bărbatul din dotare: Lidia cu Răzvan Simion, Bianca, alături de Victor Slav. Nu are rost să vă mai descriem imaginile cu funduleţele lor obraznice, expuse în costume de baie minuscule. Mai bine admiraţi-le, în toată splendoarea lor.

Mai multe