Borcea află dacă este tată pentru a șasea oară de ziua lui!

28 decembrie 2014 16:32   Vedete românești
Ultima actualizare:

Rezultatul testului ADN va ajunge pe masa judecătorilor luna viitoare. Click! îți prezintă povestea cu lux de amănunte.

An greu pentru Cristi Borcea (44 de ani). Fostul șef dinamovist a ajuns la începutul lunii martie în pușcărie. Nu înainte, însă, de a mai primi o lovitură. Fosta amantă, avocata Simona Dana Voiculescu, a avut grijă să-l dea în judecată pentru a recunoaște că e tatăl fetiței sale. Rezultatul testului ADN va ajunge pe masa judecătorilor luna viitoare, când Borcea împlinește 45 de ani.

Viața lui Cristi Borcea s-a schimbat radical în acest an. La 21 februarie, Simona Dana Voiculescu a depus o cerere pentru stabilirea paternității la Judecătoria Sectorului 3. Asta cu doar câteva zile înainte ca cel care ar fi tatăl fetiței sale să fie condamnat la 6 ani și 4 luni de închisoare în „Dosarul transferurilor”. Cristi Borcea s-a trezit astfel că trebuie să se apere, din spatele gratiilor, în războiul declanșat de femeia cu care s-ar fi iubit mai bine de zece ani. Așa că și-a trimis o armată de avocați la proces și a decis să facă testul ADN pentru a fi sigur că fetița, acum în vârstă de 8 ani, este a lui. Rezultatul expertizei va ajunge pe masa judecătorilor, iar în 16 ianuarie, cu doar o zi înainte ca Borcea să împlinescă 45 de ani, a fost fixat următorul termen al procesului.

Până atunci, Borcea nu stă cu mâinile în sân. Deranjat, probabil, de pretențiile fostei amante, fostul boss dinamovist vrea să o pună la punct pe femeie. Numele acesteia apare ca pârăt într-un proces dechis la Judecătoria Sectorului 3, iar reclamant este o firmă, care ar aparține lui Cristi Borcea. 

Şi-a înşelat fosta nevastă cu două amante

Pe Cristi şi Mihaela Borcea (43 de ani) i-a legat o căsnicie de 22 de ani şi trei copii frumoşi: Patrick (17 ani) şi gemenii Melissa şi Angelo. Deşi pozau în familia perfectă, Borcea a călcat strâmb de mai multe ori. Unei amante i-a făcut un copil, iar pe alta a luat-o de nevastă. Cristi Borcea are patru copii legitimi: trei cu fosta soţie, Mihaela Borcea, şi unul cu actuala soţie, Alina (29 de ani). În plus, Alina Vidican este acum din nouă însărcinata.

Mai multe