Borcea, la puşcărie, fiul lui, «regele fiţelor» prin oraş. Cu ce bolid îşi plimbă iubita

14 februarie 2019 21:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Mai slab cu 40 de kilograme, băiatul cel mare al lui Cristi Borcea se simte bine în pielea lui. În haine negre, moderne, acesta şi-a scos în oraş iubita pe care a plimbat-o cu un Porsche Panamera. Iubita este nouă, dar nu şi maşina, pentru că este acelaşi bolid pe care l-a primit în 2011 Alina Vidican şi cu care a fost condusă la altar de fostul dinamovist.

”Vreau să-mi iau un Panamera/S-alerg noaptea ca pantera”, aşa fredonează mai toţi tinerii, şi se pare că printre ei şi băiatul cel mare al lui Cristi Borcea. Patrick conduce deja un asemenea bolid şi a fost surprins la volan zilele trecute de fotoreporterii Click!. Maşina, un Porsche Panamera Turbo, nu este nouă, ci a fost cumpărată în august 2011 de către tatăl său, cadou de nuntă pentru Alina Vidican, femeia care îi cucerise inima.

În valoare de 160 de mii de euro, automobilul a fost echipat cu sistem de navigare, TV cu DVD-uri în tetie, sistem audio profesional  de 1.000 W, lemn de nuc în interior, volan din acelaşi lemn, frigider, suspensie pneumatică. Iată că după ce Borcea a pus capăt relaţiei, Vidican a fost somată să predea maşina, iar cheile au ajuns la fiul vitreg, care şi-a luat de curând permisul. Miercuri, prinţişorul îmbrăcat în haine lălâi, de culoare neagră, dădea ture prin Capitală, acompaniat de noua sa iubită.

Deşi tatăl său a fost trimis pentru cinci ani la Penitenciarul Rahova, în dosarul retrocedărilor ilegale de terenuri, se pare că decizia magistraţilor nu l-a afectat prea tare, iar Patrick continuă să îşi trăiască viaţa, făcându-şi micile sale plăceri de student. Şi-a condus iubita acasă, apoi juniorul s-a oprit la o casă de pariuri din zona Dorobanţi. A completat un bilet, a plătit, apoi s-a oprit la o cafenea pentru a savura un capucino. Dacă vă întrebaţi de unde are bani de carburant şi de pariuri, există şi un răspuns.

După cum se ştie, Patrick a fost introdus de către tatăl său în afaceri. Sfătuit de mama sa, Mihaela, Borcea junior manageriază cu brio club-caffe-ul din Crângaşi, dar şi hotelul de la Timişoara sau cel de la mare. În cele şapte luni petrecute în libertate, Cristi Borcea a avut timp să îi dea indicaţii preţioase în ceea ce priveşte afacerile de familie. Ba chiar, puştiului i s-a propus să fie în fruntea clubului Dinamo, însă se pare că a refuzat, la îndemnul părintelui său.      

Mai multe