Borcea și Pelinel «au fugit» deja în luna de miere

4 iulie 2018 20:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Pe repede înainte. Aşa se desfăşoară acum viaţa lui Cristian Borcea (48 de ani), după ce afaceristul a fost eliberat luni, 2 iulie, din Penitenciarul Jilava. Acesta vrea să recupereze timpul pierdut, după ce a stat 4 ani şi 3 luni după gratii, aşa că şi-a luat iubita şi a plecat la răsfăţ.

A fost aşteptat la poarta penitenciarului de cea pe care o numeşte “femeia vieţii lui”, Valentina Pelinel (37 de ani), şi tot ea i-a organizat în ziua eliberării o super petrecere la clubul familiei. Dar, cel mai important, Valentina i-a făcut o minunăţie de băiat, pe Milan, care pe 8 iunie a împlinit 2  anişori şi a aşteptat, rugându-se la Dumnezeu, ca tatăl copilului ei să fie eliberat şi să reîntregească familia. Pentru toate acestea, Valentina a fost răsplătită de Borcea cu recunoştinţă, declaraţii de dragoste, promisiuni, dar şi ceva mai concret: o vacanţă de lux, în străinătate, în care cei doi “porumbei” să se iubească, nestingheriţi, de dimineaţă până seara.

“E adevărat, Cristi şi Valentina se află acum în afara ţarii, într-o vacanţă pe care amândoi o aşteptau. Nu sunt în America, ci ceva mai aproape, Valentina nu a dorit să facă publică destinaţia”, ne-a spus o prietenă de-ale blondinei. Iată că celebrul cuplu are parte, practic, de o lună de miere în avans, ţinând cont că planurile lor de viitor includ şi o nuntă. “În ceea ce priveşte nunta, nu vreau să vorbesc, însă o să vă anunţăm când vom face acest pas. Am trecut prin momente grele, însă am avut parte de multă iubire. Pentru mine, Valentina e femeia visurilor mele, în viaţă ţi se întâmplă sau nu să-ţi găseşti jumătatea, însă, în sfârşit, după atâtea căutări, eu mi-am găsit-o!”, a declarat Borcea pentru Click!

Mai multe