Bordea își răsfață iubita cu flori, Livia primește lucruri ciudate de la Spike! Ce i-a dăruit artistul

28 octombrie 2024 15:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Livia Eftimie are parte de cadouri „speciale” din partea iubitului său, Spike. Cei doi formează unul dintre cele mai controversate cupluri din showbiz, după ce s-au cuplat în urma divorțului brunetei de Cătălin Bordea. 

Dacă în urmă cu ceva timp Cătălin Bordea își răsfăța iubita cu flori, pe Elena Ardeleanu, acum a venit rândul lui Spike, fost bun prieten al lui, să își surprindă partenera cu un buchet atipic de „flori”. Despre ce este, de fapt, vorba? 

Spike, cadou „picant” pentru Livia Eftimie 

Deși lumea îi critică, Livia și Spike își văd în continuare de viața lor pe care o trăiesc așa cum ei știu mai bine. Pare-să că artistul știe să își răsfețe iubita, și chiar dacă nu-i oferă flori, are grijă să-i dăruiască diverse atenții. 

Bruneta le-a arătat fanilor din social media cu ce cadouri o surprinde iubitul său. Cântărețul i-a oferit Liviei un buchet de ardei iuți la ghiveci, iar ea a fost în culmea fericirii! 

„Mi-a luat Paul 'flori'. Un buchet de ardei iuți” - a scris, amuzată, în dreptul fotografiei. 

Bordea: „Ai tendința să te duci într-o nouă relație”

Cătălin Bordea a avut parte de trădarea vieții lui după ce fosta soție și cel care le-a fost cavaler la nuntă s-au cuplat. Comediantul a avut nevoie de susținerea apropiaților și de ajutor specializat pentru a-și vindeca traumele pe care le-a acumulat. Nu s-a sfiit să vorbească niciodată despre relația celor doi. 

În trecut, Bordea declara că nu dă prea multe șanse relației Liviei cu Spike. În cadrul unui podcast, comediantul vorbea despre relațiile pansament în care se aruncă, de obicei, oamenii care ies recent dintr-o relație, cum a fost și cazul celor care cândva i-au fost familie. 

„Eu zic de ce am aflat la terapie, din cărți, nu știu ce… După un divorț, tu ai tendința să te duci într-o nouă relație, instantaneu.

Total greșit! E aia pansament… Și tu stai acolo, practic, până când te vindeci, cât de cât. 

De asta, la un moment dat, sunt oameni care intră într-o relație și într-un an, doi, se uită la fata aia și nu mai are nimic cu ea, nu mai are nicio treabă. Și zic: <<păi cred că trebuie să ne despărțim. Și aia: păi de ce?>>

Bă, dar dacă facem acum, pe la 40 de ani…Dar se întâmplă. Și pur și simplu îți întârzii procesul de a sta singur, de a învăța ce se întâmplă cu tine. 

Și, în același timp, folosești un om, că-l folosești. Fără să îți dai seama tu folosești omul respectiv ca să-ți ia ție gândul ăla, ieșiri, îți dă o chestie. Dar tu în timpul ăsta te vindeci și fix când te-ai vindecat, îi spui omului <<bă, pa!>>”, a spus comediantul, trimițând săgeți către cuplul Livia-Spike, în podcastul lui Gorija.

Mai multe