Bordeianu şi Vâlcan, întâlnire de gradul zero. Adela Popescu nu a dat “like”

7 mai 2018 13:37   Vedete românești
Ultima actualizare:

Toată lumea ştie că Adela Popescu a avut o primă relaţie foarte mediatizată cu Dan Bordeianu, colegul ei din „Numai iubirea”, serial filmat în 2004. Relaţia lor a fost una frumoasă, însă s-au despărţit dup[ doi ani, iar acum actriţa are o familie superbă un alt fost actor de telenovele, Radu Vâlcan. Culmea, cei doi bărbați din viața Adelei Popescu, se înțeleg de minune, iar zilele trecute s-au întâlnit și au imortalizat momentul.

Adela Popescu (31 de ani) şi Dan Bordeianu (42 de ani) s-au cunoscut în 2004, pe vremea când filmau „Numai iubirea”, pentru postul Acasă TV. Pe parcursul filmărilor s-au îndrăgostit şi au început o relaţie care a fost una specială şi intens mediatizată. După doi ani şi după terminarea filmărilor pentru telenovele „Lacrimi de iubire” şi „Iubire ca în filme”, cei doi s-au separat definitiv. Până anul acesta, când Dan Bordeianu a fost invitat în emisiunea „Vorbeşte lumea”, unde Adela Popescu şi Cove sunt moderatori.

Mai mult, actualul soţ al Adelei, Radu Vâlcan (41 de ani), s-a întâlnit weekendul trecut cu Dan Bordeianu şi au făcut o fotografie care a ajuns pe reţelele sociale: „M-am întâlnit cu un om talentat”, a scris Radu, iar fanii au comentat imediat şi au scris lângă imaginea cu cei doi: „cât curaj să faceţi acest lucru”, „aşa fac oamenii civilizaţi”. Iată că celor doi nu le-a păsat de gura lumii, mai ales că au trecut peste zece ani de când Bordeianu s-a despărţit de Adela Popescu. Între cei doi nu exită animozități și au o relație civilizată. Până în acest moment, Adela Popescu nu a avut nici o reacţie, probabil s-a gândit că ar fi deplasat să ofere o inimioară imaginii. Acest simbol, inima, este pe Instagram echivalentul butonului de “Like” de pe Facebook.

Mai multe