Bote n-o vrea de soţie pe Bianca, nici în glumă!

24 septembrie 2009 18:21   Vedete românești
Ultima actualizare:

Scandal miercuri seară, la show-ul lui Dan Capatos! Invitat în emisiune pentru a fi iscodit pe tema mult trâmbiţatei sale relaţii cu Bianca Drăguşanu, Cătălin Botezatu s-a înfuriat când producătorii i-au regizat nunta cu fotomodelul.

Relaţia dintre fotomodelul Bianca Drăguşanu şi designerul Cătălin Botezatu a ridicat încă de la debutul ei semne de întrebare, fiind pusă mai degrabă pe seama unei strategii de publicitate menită să o facă celebră pe blondă. Invitat, miercuri seară, în emisiunea "Un show păcătos" de la Antena 1, creatorul de modă a făcut o criză de nervi atunci când producătorii emisiunii i-au regizat căsătoria cu presupusa sa iubită el părăsind platoul la pauză.

Botezatu a considerat că e victima unui circ penibil. "Ce mi-au făcut a fost o glumă proastă pe care eu nu am putut să o continuu. Dacă ştiam ce îmi coc nu veneam niciodată în emisiune. L-am crezut prieten pe Capatos, dar el nu a vrut decât rating. Nu mai calc în viaţa mea la el în platou!", ne-a zis Botezatu.

La rândul lui, Dan Capatos a refuzat să comenteze ieşirea creatorului de modă: "I-am spus ce aveam de zis în faţă. E liber să se comporte cum vrea şi din respect pentru el nu mai vreau să mai comentez nimic!"

Mai multe