Botezatu l-a impresionat pe primarul Timișoarei

19 octombrie 2018 17:06   Vedete românești
Ultima actualizare:

Creatorul de modă a participat cu celebra sa colecție la Timișoara Fashion Week. A treia săptămâna din octombrie a fost dedicata modei, iar Cătălin Botezatu a participat la cea de-a doua ediție a evenimentului Timișoara Fashion Week cu trei colecții impresionante. Primarul Nicolae Robu a fost impresionat de toată desfășurarea.

Serile de 18, respectiv 19 octombrie au fost dedicate modei, iar superbul oraș de pe Bega a găzduit un eveniment fastuos de care se va auzi și peste hotare. Sub motto-ul: „Împreună vom pune Vestul pe harta modei românești”, echipa Timișoara Fashion Week, în frunte cu organizatorul Rodica Costea vor transforma evenimentul într-un brand cu renume internațional, devenind astfel parte integrantă din marele tablou al Capitalei Europene a Culturii.

Pe podiumul Galla Events au defilat colecțiile a 32 de designeri consacrați ori aflați la început de drum. Clara Rotescu, Mineli, Cozacone, Ana Radu, 6 tineri designeri din cadrul Universității de Vest-Facultatea de Arte și Design. Totodată Emily Burghelea, finalista celebrului show "Bravo, ai stil!", si-a prezentat prima colecție, realizată împreună cu Gabriela Burcea, colecție ce poartă numele "Dependent".

Tocmai din Spania a fost prezent și celebrul designer din Felix Ramiro, cu o colecție unică, ce se adresează bărbaților. Cosmina Păsărin a prezentat cele două seri, unde au luat parte 1.000 de invitați. Printre aceștia, primarul Timișoarei, Nicolae Robu, a fost alături de soția sa, în primul rând. A fost impresionat de toată desfășurarea, dar și de celebrul designer Cătălin Botezatu, pe care l-a aplaudat și l-a felicitat.

Creatorul de modă nu doar ca și-a prezentat cele 3 colecții, însă întreg evenimentul a fost susținut și poartă amprenta sa, acesta având grijă ca fiecare colecție în parte să fie prezentată exemplar. La final, Cătălin a fost aplaudat și a făcut și o baie de mulțime. Timișorenii nu s-au bucurat doar de un regal de modă, ci și de un foc de artificii, delicatese pregătite de furnizorii Casei Regale, și de vinuri bune.

Mai multe