Botezatu se consolează cu fosta iubită

21 mai 2010 15:50   Vedete românești
Ultima actualizare:

Îmbrăcat impecabil, bronzat şi bine dispus. Aşa a apărut Cătălin Botezatu joi seara, la un eveniment monden. El a avut un motiv întemeiat să zâmbească, pentru că o avea la braţ pe frumoasa Tania Budi, femeia pe care a iubit-o enorm în tinereţe.

Bianca e istorie. Cel puţin asta a lăsat de înţeles Cătălin Botezatu în emisiunea lui Dan Capatos, atunci când a avut loc marea confruntare cu fosta iubită.

Bianca este cu capul în nori de când s-a despărţit de Cătălin, iar joi a fost la un pas să facă un accident

Şi pentru că viaţa merge înainte, creatorul de modă nu-şi plânge de milă, închis în casă, ci iese, la vânătoare, la mondenităţi. Joi seara, la lasarea colecţiei "La Dolce Vita", semnată Mihaela Drafta, Bote a făcut furori alături de Tania Budi, blonda care i-a marcat tinereţea.

Cei doi au venit împreună, au urmărit prezentarea şi s-au distrat toată seara. Cătălin nici nu a mai deschis subiectul Bianca, cu atât mai mult cu cât în ziua respectivă, blonda fusese implicată într-un eveniment rutier, fiind la un pas să accidenteze pe zebră o femeie cu un copil.

Întrebat de reporterii Click! cum are de gând să-şi încheie seara, Botezatu a oferit un răspuns-şoc: "M-aş...., dar nu ştiu cu cine".

Cătălin Botezatu: "Pe Tania nu ai cum să n-o iubeşti. Femeia perfectă ar trebui să arate ca ea. Şi mama şi-ar fi dorit-o de noră"

Tania Budi: "Trebuia să mă mărit cu Cătălin. Ne-am cunoscut acum 17 ani, era un copil pur şi frumos"

Mai citeşte:

Pericol la volan! Bianca era să calce o femeie pe «zebră»

Bianca: "Nu mă consider iubita lui". Bote: "Ştiu că mă iubeşte"

Bianca e geloasă: "Cine sunt târfele?"

Cornel Palade se "tratează" cu sânii Biancăi Drăguşanu

Botezatu: Bianca este ca un album la care te uiţi şi spui "Ce frumos a fost!"

Mai multe