Boureanu a petrecut de 1 Decembrie cu cea care l-a apărat în scandalul cu fiica

2 decembrie 2016 12:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cristian Boureanu a petrecut ziua de 1 Decembrie departe de fiica sa, dar alături de una din puținele persoane publice care i-au luat apărarea în scandalul de violență domestică în care politicianul a fost implicat în septembrie.

Monica Tatoiu, fosta profesoară de matematică a lui Boureanu, l-a însoțit pe acesta și pe iubita lui la un restaurant de fițe din Capitală de 1 Decembrie. Ei au optat pentru un meniu tradițional românesc, cu cârnați, fasole, murături, piftie și șuncă.

Boureanu, acuzat că și-a bătut fiica în public

Scandalul izbucnit între Cristian Boureanu şi rebela sa fiică adolescentă a ţinut zile în şir prima pagină a ziarelor la începutul lunii septembrie. Ioana şi-a acuzat tatăl că „o rupe cu bătaia” şi a ţipat în plină stradă că nu vrea să meargă acasă şi că solicită intervenţia Poliţiei. Boureanu s-a apărat spunând că fiica sa fugise de acasă şi că el nu încerca decât s-o readucă pe drumul cel bun. Finalul: Ioana a fost luată de mama ei, iar fostul politician s-a ales cu dosar penal pentru rele tratamente aplicate minorului. Acum, Cristi Boureanu şi fosta soţie, Irina Boureanu, se luptă în instanţă pentru custodia fetei, care a rămas în grija mamei până la finalizarea procesului.

Mai multe