Boureanu, ipostaze fierbinţi pe plajă, cu iubita de 18 ani

8 august 2015 21:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Cele mai spectaculoase imagini ale acestor zile, de pe Litoral, le-au oferit Cristian Boureanu şi iubita sa, Laura Dinca. Cei doi au fost surprinşi pe o plajă din Năvodari, sărutându-se pătimaş, înainte ca fostul politician să plece într-o misiune „periculoasă”.

Atmosferă fierbinte zilele trecute la malul mării. Nu doar din cauza soarelui arzător, ci şi a momentelor oferite de un cuplu de îndrăgostiţi. El – Cristian Boureanu, un domn-bine de 42 de ani, trecut prin două căsnicii eşuate, ea – Laura Dinca, o fată frumoasă de doar 18 ani.

Dar vârsta nu contează când există chimie! După ce s-au bronzat şi s-au răsfăţat pe şezlonguri, Boureanu a decis să ia atitudine şi să facă ceva mai „bărbătesc”. Un sport extrem, spre exemplu. A ales kiteboarding, sport nautic care implică deplasarea pe apă cu ajutorul unei plăci şi a unui zmeu, folosindu-se de tracţiunea vântului. S-a chinuit puţin cu montarea echipamentului, apoi, “înarmat” ca pentru război, cu hamuri, frânghii şi placă, a plecat în larg. Nu înainte de a-şi săruta pătimaş iubita, de parcă s-ar fi văzut pentru ultima dată. Cât timp Boureanu s-a dat cu placa pe valuri, iubita l-a supravegheat îndeaproape şi, din când în când îşi mai butona telefonul.

Mai multe