Boureanu nu vrea să mai audă de fiica rebelă! A lipsit de la procesul pentru custodie

6 octombrie 2016 22:24   Vedete românești
Ultima actualizare:

Nu-l mai interesează! După ce a crescut-o 15 ani, Cristian Boureanu este la un pas să piardă custodia fiicei sale. Şi asta pentru că, joi (6 octombrie), în faţa judecătorilor s-au prezentat doar fosta lui soţie şi fiica lor, fostul politician alegând să se distreze în Maldive.

Irina Boureanu şi fiica ei, Ioana (15 ani) au ajuns, joi, în faţa magistraţilor de la Sectorul 6 Bucureşti. Acolo, fosta nevastă a lui Cristian Boureanu a cerut în regim de urgenţă custodia fiicei lor. Atât mama, cât şi fiica le-au spus judecătorilor că vor să locuiască împreună pentru a sta cât mai departe de scandal şi violenţă. ”A fost audiată şi Ioana, iar hotărârea a rămas în pronunţare. Fiica mea a dat declaraţii separat, într-o altă cameră, unde le-a povestit judecătorilor ieşirile agresive ale tatălui ei. Când a fost întrebată unde vrea să stea, Ioana le-a spus că vrea să locuiască doar cu mine”, a declarat, pentru Click!, Irina Boureanu.

Irina i-a cerut și pensie alimentară

Femeia a fost surprinsă că cel care a crescut-o atâţia ani a lipsit din sala de judecată, ba mai mult, nu a fost reprezentat de vreun avocat şi nici nu a depus întâmpinare. Cristian Boureanu a preferat să stea departe de ţară şi se află de aproape o săptămână, cu iubita lui Laura, în Maldive. Chiar dacă pare complet dezinteresat de demersurile făcute în instanţă de fosta nevastă, Irina vrea ca acesta să-şi asume responsabilităţile de părinte. Femeia aşteaptă începerea procesului pentru exercitarea autorităţii părinteşti. Ea vrea să obţină de la tatăl fetei sale o pensie de întreţinere consistentă. ”I-am cerut o pensie alimentară pentru Ioana. E  o sumă rezonabilă, având în vedere cheltuielile de până acum şi nivelul la care a crescut fiica noastră”, ne-a mai spus Irina Boureanu.  

Mai multe