Brenciu, naş pentru copilul Deliei: "O să-l cheme Horia"

17 septembrie 2015 22:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Horia Brenciu le-a pus gând rău colegilor de la emisiunea X Factor: el vrea să o vadă pe Delia mamă şi pe Dani Oţil bărbat însurat. Brenciu chiar i-a promis Deliei că îi botează copilul, spre disperarea cântăreţei, care nu îşi doreşte copii.

Horia Brenciu e mereu pus pe şotii şi face tot felul de planuri pentru colegii lui de la X Factor. Aşa se face că acum vrea să o convingă pe Delia să devină mamă. În prima ediţie a celui de-al cincilea sezon al emisiunii de la Antena 1, Brenciu a ţinut să îi "dea câteva directive" colegei sale. 

"Tu concentrează-te să faci copii. Dacă faci băiețel, o să-l cheme Horia și il botez eu”, i-a spus el Deliei, care s-a strâmba nemulţumită la gândul de a avea copii. 

De altfel solista a declarat de mai multe ori că nu vrea şi nu are timp pentru a deveni mamă. "El e foarte familist, dar eu...nu mersi", a spus Delia mai apoi despre oferta lui Brenciu. 

Nici Dani nu a scăpat de Brenciu: cântăreţul e hotărât să îi găsească o parteneră lui Oţil şi să îl însoare.  „Brenciu vrea să-l însoare pe Dani pentru că el e naș de profesie", a conchis Răzvan, colegul lui Dani. 

Mai multe