Brigitte a ajuns la spital din cauza fotografiilor cu ea goală

13 iulie 2018 14:02   Vedete românești
Ultima actualizare:

Clipe grele pentru nevasta lui Ilie Năstase. Brigitte a ajuns azi-noapte (13 iulie) la un spital din Timișoara și a avut nevoie de îngrijiri medicale. Afacerista spune că i s-a făcut rău după ce a luat amploare scandalul amoros în care implicată, mai ales că pe piaţă au apărut şi mesaje, şi o poză cu ea goală, pe care i le-ar fi trimis lui Cătălin Cazacu în perioada idilei lor.

Evenimentele au luat amploare în scandalul care-i are ca protagoniști pe Cătălin Cazacu (33 de ani) și pe Brigitte Năstase (41 de ani). Ieri, 12 iulie, s-a aflat identitatea bărbatului cu care bruneta l-a înșelat pe Ilie Năstase (72 de ani), în plus, www.cancan.ro a publicat o fotografie cu ea goală, în baia personală, poză pe care i-ar fi trimis-o amantului Cătălin Cazacu. Astfel, impactul a fost unul destul de mare pentru Brigitte și a clacat.

Azi-noapte i s-a făcut rău și a avut nevoie de ajutor specializat, așa că a ajuns la un spital din Timișoara, unde a apelat la medici pentru a-i acorda ajutor. Starea de anxietate și tensiunea i-au dat bătăi de cap celebrei brunete.”În momentul de față sunt profund afectată de reaua credință și răutatea oamenilor, acest lucru tulburându-mi starea de sănătate. Multumesc pentru înțelegere”, a scris Brigitte pe Facebook.

Mai multe