Brigitte, acuzată că și-a luat vacanță pe banii lui Năstase. Cum se apără bruneta

22 iulie 2017 16:52   Vedete românești
Ultima actualizare:

Brigitte Sfăt le-a dat replica celor care o acuză că a mers în vacanță pe banii lui Ilie Năstase. Bruneta a clarificat faptul că ea și-a plătit singură întreg sejurul, încă dinainte de Paști, pe vremea când cei doi erau certați și că avea de gând să se relaxeze alături de o anumită persoană.

Pe 12 iulie, Brigitte (40 de ani) anunța oficial divorțul de Ilie Năstase (70 de ani). Lucrurile nu au stat chiar așa și iată că la o săptămână de la această decizie, bruneta și tenismenul se relaxează într-un loc exotic, Coasta de Azur.

Bineînțeles, gurile rele și-au făcut treaba și au ieșit în față spunând că Brigitte profită de banii lui Năstase pentru a vizita locuri pe care ea nu și le-ar permite. Enervată de toate aceste speculații, soția tenismenului a vrut să clarifice această situație și să închidă odată pentru totdeauna acest subiect.

”Hello! Ăștia care vorbiți prostii, eu mi-am făcut/plătit această rezervare la St Tropez pe booking încă dinainte de Paște, când eram totalmente certată cu Ilie... și credeam că voi petrece acest sejur cu o anume persoană... iar yachtul era în fața mea, nu eu în el”, a scris bruneta pe Pagina ei de Facebook.

Brigitte a ales tărâmul milionarilor pentru a-și etala formele proaspăt tunate. De-a lungul vacanței, bruneta nu a pierdut nicio ocazie prin care putea să și le arate, fiind extrem de mândră de ele, pozând pentru admiratorii de pe rețelele de socializare ca o adevărată divă.

Mai multe