Brigitte: “Am fost săltată de mascați de la masă. Eram cu peștele în gură”. Amendată la un botez al familiei Pastramă

2 martie 2021 8:11   Vedete românești
Ultima actualizare:

Brigitte și Florin Pastramă îngroașă și ei rândurile vedetelor prinse și amendate de Poliție la o petrecere ilegală. Cei doi au mers, vineri seară, la un botez organizat în familia Pastramă, unde nu s-au respectat măsurile de protecție din pandemie.

Mai multe echipaje de Poliție au descins la fața locului și au oprit petrecerea, scoțându-i afară din local pe petrecăreți. “Noi am participat la creștinarea fetiței vărului lui Florin, nu aveam cum sa refuzăm invitația. El a fost și la noi la nuntă. Soțul meu este de etnie romă, iar familiile lor sunt foarte mari. Noi am stat la o masă cu șase persoane. Când a venit Poliția, noi eram la masă. Chiar nu știu cine a chemat Poliția. Eu am postat un video de-abia a doua zi. Am fost legitimați și scoși afară masă cu masă. A fost ciudat”, a declarat Brigitte, pentru Xtra Night Show, emisiunea prezentată de Dan Capatos, la Antena Stars

Brigitte a trăit un adevărat șoc atunci când mascații au săltat-o de la masă. “Noi nu ieșim în cluburi. Poliția ne-a găsit la masă, eram cu peștele în gură. Au fost și mascații, au fost multe echipaje. Poliția a zis că restaurantul trebuia să funcționeze la 30 la sută din capacitate”, a mai spus vedeta. La petrecerea de botez a familiei Pastamă a cântat manelistul Adi Minune, care a adunat până la această oră peste 20 de amenzi din partea Poliției, aplicate în urma unor petreceri ilegale. 

Citește și:

Plouă cu amenzi pentru vedete. Reacția Catincăi Roman, după ce fata ei a chefuit cu Adi Minune: "La un viol nu se sesizează așa repede"

VIDEO Selly, amendat după cheful de ziua lui. A încălcat toate restricțiile pandemiei, iar poliția a aflat de pe Instagram

Mai multe