Brigitte, despre căsnicia cu Ilie: "Când m-am mutat la el, o iubea pe fosta"

31 mai 2016 8:13   Vedete românești
Ultima actualizare:

Brigitte Sfăt şi Ilie Năstase nu au cea mai fericită căsnicie. Ca în orice cuplu, discuţii au apărut între cei doi soţi, de-a lungul timpului şi se pare că fosta soţie este motivul pentru care atât Ilie, cât şi Brigitte au suferit. Deşi s-au căsătorit de doar doi ani şi jumătate, bruneta a povestit că la începutul relaţiei a trecut prin momente de cumpănă peste care se pare că nu a reuşit să treacă nici acum.

Umbrele trecutului o urmăresc pe Brigitte Sfăt. Soţia lui Ilie Năstase a povestit că nu a fost totul roz în relaţia ei cu Ilie Năstase. Deşi cei doi formează un cuplu din 2010, Brigitte nu a trecut nici acum peste câteva momente care se pare că au marcat-o la începutul relaţiei lor.  "În casă erau foarte multe bagaje strânse, iar el a început să plângă. Ştiu că atunci când m-a cunoscut pe mine, Ilie o iubea  pe ea, pe fosta soţie, dar a avut nevoie de mine", a mărturisit Brigitte la Antena 1.  

Ilie Năstase şi fosta soţie Amalia, pe numele ei de fată, Teodosescu, s-au cunoscut la concertul Sting. Ilie Năstase i-a oferit bilete la concertul marelui artist şi s-au întâlnit la show. Totul se întâmpla în 1996. Ce a urmat a fost o căsătorie în anul 2004, la Paris. Din mariajul lor au rezultat doi copii: Alessia şi Emma Alexandra. Cei doi au anunţat că se despart în anul 2010. la scurt timp, Ilie Năstase a început o relaţie cu actuala soţie, însă se pare că rănile provocate de divorţ nu erau complet vindecate. 

Ilie Năstase este la a patra căsnicie şi a avut idile cu celebrităţi cunoscute în întreaga lume. Cea mai cunoscută poveste de iubire cu o vedetă este cea dintre el şi reputata divă americană Diana Ross. Cântăreaţa a fost una dintre marile iubiri ale lui Ilie Năstase. Cei doi s-au cunoscut în anul 1977 şi Ilie Năstase a adus-o în România. Relaţia lor amoroasă a durat câteva luni.

Mai multe