Brigitte Năstase a defilat în ţinută sexy pentru Ilie

30 iulie 2017 20:04   Vedete românești
Ultima actualizare:

Ilie Năstase a sărbătorit cum se cuvine împlinirea vârstei de 71 de ani. Cunoscut ca un personaj extrem de monden, fostul lider mondial a avut parte de o petrecere surpriză organizată la Mamaia, iar soția sa, Brigitte, i-a oferit un cadou care, în mod sigur, i-a fost pe plac Don Juan-ului din tenis. Prieteni apropiați și persoane din showbizul autohton s-au adunat la mare pentru a-l sărbători pe Ilie Năstase.

Carismaticul fost mare sportiv s-a distrat ore întregi pe muzica trupei Admiral C4C, la o petrecere pusă la cale de soția sa, Brigitte, și complicii acesteia. Mai mult decât atât, bruneta s-a gândit să-i ofere lui Ilie și ceva senzații tari și l-a ”nimerit” exact unde trebuia! Brigitte și 13 manechine au defilat special pentru Năstase îmbrăcate sumar, purtând creațiile ”SinebySeila”.

Fostul tenisman a urmărit pofticios cum fotomodelele îmbrăcate în body-uri lucrate manual din broderii şi aplicaţii cu pietre Swarovsky îi treceau prin față și-i urau ”La mulți ani”. Punctul culminant al defilării a fost apariția lui Brigitte, moment care nu l-a lăsat deloc indiferent pe soțul ei.

Mai multe