Brigitte Năstase: "Am citit Biblia de 32 de ori”

23 octombrie 2018 12:33   Vedete românești
Ultima actualizare:

Se împlinește o lună de când Brigitte și Ilie Năstase și-au spus ”adio” și au semnat certificatul de divorț. Pare că bruneta și-a găsit pacea interioară, mai ales că i-a fost alături și noul iubit, Cornel Oană, în plus aceasta s-a refugiat în religie pentru a depăși momentul.

Deși îi poartă numele, Brigitte (41 de ani) nu mai are nimic în comun cu fostul soţ, Ilie Năstase (72 de ani). Fiecare dintre ei și-a găsit liniștea alături de alte persoane. Ilie se iubește cu Ioana Simion, iar fosta sa nevastă și-a găsit liniștea lângă târgovișteanul Cornel Oană. Pe de o parte noua relație a ajutat-o să se liniștească, iar pe de altă parte credința ei. Brigitte este penticostală practicantă și nu face rabat de la postări pe Facebook în care le vorbeşte prietenilor despre Dumnezeu. Zilele trecute, aceasta a postat o fotografie  în care ține în mână o carte religioasă.

”Astazi este o zi binecuvantată de Domnul, prin harul Domnului am terminat de citit Biblia pentru a 32-a oara și, ca de fiecare dată, mă voi ruga Domnului pentru împlinirea unei năzuințe. De această dată o voi face pentru familia mea, pentru pace și înțelegere, pentru a avea o familie în rânduială în voia Domnului și protecție în toate locurile unde Domnul a îngăduit să lucrez. Mă rog ca Domnul să facă din viața mea un lan de grâu, nu un câmp de luptă. Amin!”, le-a împărtășit Brigitte celor care o urmăresc pe pagina personală de Facebook. Finalul mesajului este cu substrat. Când vorbește despre dorința de a avea o familie în ”rânduială”, Brigitte dă de gândit cu această remarcă. Rămâne de văzut dacă va ajunge la altar cu noul iubit, pentru a-și întemeia o familie.

Mai multe