Brigitte Năstase, în genunchi într-un mall din Capitală. Ce s-a întâmplat

5 aprilie 2017 13:31   Vedete românești
Ultima actualizare:

Miercuri, 5 aprilie, este o zi importantă pentru soția lui Ilie Năstase. Brigitte își inaugurează astăzi magazinul de haine situat într-un mall din Capitală. Fostul fotomodel s-a ocupat personal de ultimele pregătiri și n-a ezitat să se așeze în genunchi ca să întindă covorul roșu.

Cei care au trecut miercuri dimineață prin mall-ul din nordul Capitalei au  avut parte de o priveliște unică: două doamne sexy în genunchi.

Brigitte Năstase și prietena ei s-au chinuit minute bune să întindă un covor roșu la intrarea în magazin, în seara zilei d emeircuri, 5 aprilie, având loc lansarea noii sale afaceri cu haine de la branduri de top.

O imagine sexy, căci doamnele au efectuat întreaga operațiune în ”patru labe”. Bruneta și blonda s-au străduit să facă ultimele retușuri pentru diseară, fără să țină cont de faptul că erau privite de cliențșii mall-ului. Colac peste pupăză, ocupate să întindă covorul, cele două nu și-au dat seama că au lăsat la vedere lenjeria intimă. Comentariile nu au întârziat să apară: ”Frumoasă poziție”, ”Nu încetați cu pozițiile astea” sau ”Fain covor”.  

Mai multe