Brigitte Năstase, “tunată” la fiecare Revelion! Ce operații și-a făcut

30 decembrie 2017 9:28   Vedete românești
Ultima actualizare:

Are 40 de ani și adoră să arate bine. Brigitte Năstase este clienta fidelă a medicilor esteticieni, iar anul acesta și-a făcut câteva intervenții importante, care au transformat-o într-o bombă sexy.

Pe când avea 19 ani, soția lui Ilie Năstase era frumoasă ca o păpușă. Bruneta nu s-a împăcat însă cu efectele trecerii anilor, iar după vârsta de 25 de ani a început cu mici modificări. Acum, la 40 de ani, Brigitte are o listă lungă de operații estetice,  pe care le recunoaște fără ocolișuri, spre deosebire de alte vedete. Mai întâi a început cu sânii, pe care i-a ridicat și i-a siliconat după nașterea celor doi copii ai săi, apoi a continuat cu injecții contra ridurilor, dar și cu operații  de liposucție. Însă, anul acesta a apelat mai des ca oricând la bisturiu, așa că Revelionul o prinde mult mai “tunată”. În luna mai 2017, ea a apelat la o clinică din străinătate, unde și-a făcut două intervenții. Una la nas, alta la fund.

Și-a micșorat  nasul și, pentru că-și dorea un posterior mai bombat, medicii i-au pus implanturi fesiere. Așa se face că Brigitte are, la ora actuală, cel mai bombat fund, și poate fi confundată cu Kim Kardashian. Și buzele și le-a mărit, iar luna trecută a mai trecut pe la clinică pentru câteva modificări. ”Mi-am făcut o injecţie în scalp, pentru îndesirea părului. Plus că mi-am mai făcut și un tratament mai agresiv, cu anestezie totală, de întinerire și de revigorare a pielii feței, dar și a gâtului. Acesta este un tratament foarte nou, nu se poate face decât cu anestezie totală, dar am văzut la vedetele de la Hollywood că are efecte extraordinare. Toată intervenția asta a durat două ore și ceva, iar cheltuiala este la nivelul miilor de euro”, ne-a spus Brigitte. Astfel, modificările de anul acesta au costat-o pe Brigitte peste 10.000 de euro.

Mai multe