Brigitte Pastramă a făcut pace cu fiul ei. Cât "a costat-o" împăcarea

24 noiembrie 2020 16:30   Vedete românești
Ultima actualizare:

După o perioadă de criză în plan familial, se poate spune acum că a apărut soarele și pe cerul lui Brigitte Pastramă. A renunțat la divorț după ce a ajuns la o înțelegere cu Florin Pastramă, dar s-a și împăcat cu fiul ei, Robert!

În luna iunie a acestui an, Brigitte Pastramă şi fiul ei, Robert Sfăt, se aflau într-un scandal monstru. Ea îl acuza că se droghează, ba chiar l-a dat şi pe mâna Poliţiei, iar fiul îi reproșa că i-a tocat moştenirea care i se cuvenea după decesul tatălui său. E vorba despre o casă din Dumbrăviţa, Timişoara, unde şi el figura în acte, ca proprietar. Mai mult, bruneta și-a reclamat fiul la Poliție, pe motiv că acesta ar fi agresat-o, că i-ar fi vandalizat casa împreună cu niște prieteni și că i-ar fi furat mașina.

Acum toate acestea par de domeniul trecutului, căci relația brunetei cu fiul ei s-a îmbunătățit simțitor. Brigitte a investit însă enorm în viitorul lui Robert, căci i-a luat fiului ei un apartament cu două camere, o garsonieră pe care tânărul o va transforma în studio muzical, dar și o mașină scumpă, scrie Spynews.ro. „Doamne ajută! A venit și momentul ăsta! Doamne, îți mulțumesc și-n trezire, și-n culcare, pentru faptul că mi-ai dat ziua în care să văd că fiul meu nu cheltuie banii pe prostii și își ia un apartament. Sunt cea mai fericită mamă de pe planetă!”, a declarat Brigitte Pastramă, în show-ul „Brigitte și Pastramă”.

Citește și:

Brigitte, la spital după scandalul cu fiul. A vorbit despre teroarea de acasă: "În timp ce unul mă scuipa, altul mă împingea"

VIDEO Fiul lui Brigitte, despre violența de acasă: «I-a dat un capac și lui Pastramă. Eu mă înțelegeam mai bine cu Ilie decât cu ea»

Mai multe