Brigitte Pastramă, bătută de fiul care consumase substanțe interzise? Cum se apără băiatul

22 iunie 2020 21:19   Vedete românești
Ultima actualizare:

Brigitte Pastramă (43 de ani) se află în stare de șoc! Fiul său, Robert (19 ani), îi dă mari bătăi de cap, de ceva timp. Lucrurile s-au agravat însă luni, când senzuala brunetă a cerut ajutorul Poliției Voluntari.

Și-a acuzat băiatul, aflat, susține ea, sub influența substanțelor interzise, că ar fi bătut-o și ar fi umilit-o: „Mi-a fost vandalizată casa de niște indivizi pe care nu îi cunosc și pe care i-am găsit în casă și una dintre mașini mi-a fost furată. Nu are nicio legătură Florin Pastramă cu ceea ce s-a întâmplat. E foarte urât ce s-a scris. Căsătoria noastră nu are nicio legătură. Nu știu de ce a apărut așa, dar e aiurea”, a declarat Brigitte Pastramă pentru România TV, imediat după ce a ieșit de la secția de Poliție din Voluntari.

Robert Sfăt: "Sunt un orfan exportat la București de la 14 ani"

Robert s-a apărat, la același post tv: ”În primul rând, sunt Robert Sfăt, nu mă numesc Pastramă, sunt un orfan exportat la București la 14 ani! Pe mine, m-a crescut bunica la Timișoara. Nu am agresat pe nimeni, și nu am luat nici o mașină. I-am furat o sticlă de vin aseară, este adevărat, și am dat muzica puțin mai tare, iar ea a venit la mine cu scandal și mi-a zis să nu mai fac gălăgie, apoi mi-a spus că aș fi luat…ceva. Ei bine, nu am consumat alte prostii, așa cum a declarat ea la Poliție. Eu sunt mai artist, nu îmi place să se zică altceva despre mine. Doar în clasa a opta am fumat o țigară mai…așa… mai amuzantă, în rest, sunt niște prostii. De ce să fur eu mașina…? Am luat și am turat-o, nu am plecat cu ea noapte…sunt niște afirmații…Vă spun că am făcut teste de substanțe aici la poliție, că nu este nimic care să fie așa cum s-a descris situația”.

Robert Sfăt: "Mi-am însușit o sticlă de vin de la ea"

Au venit niște prieteni, am ascultat muzica mai tare, ea era obosită. Mi-am însușit o sticlă de vin de la ea, am băut, s-a supărat că am dat muzica tare, a venit bum, bum pe scandal, de la o scânteie a ieșit incendiu. Referitor la ce a spus, că am ridicat mâna la ea, că aș face acest gest tragic, ca un barbat să dea într-o femeie, mi se pare deplorabil. Am sunat-o de la secție, mi-a zis că la ea în casă nu am ce cauta, eu acum sunt homeless, nu am casă, dar mă descurc", a mai spus tânărul la România TV.

În prezent, polițiștii orașului Voluntari efectuează verificări pentru stabilirea împrejurărilor și a circumstanțelor în care s-ar fi produs fapta sesizată.

Mai multe