Brigitte Sfăt, dezvăluiri despre viața amoroasă a lui Ilie Năstase: «L-am văzut la brațul unei femei»

7 martie 2018 21:10   Vedete românești
Ultima actualizare:

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase au divorțat de curând, dar acest lucru nu pare să le creeze prea multă supărare. Cei doi își continuă viețile, iar Brigitte a mărturisit că și-a văzut fostul soț la braț cu o altă femeie căreia nu-i cunoaște identitatea.

Deși cei doi au ales să-și despartă drumurile divorțând, au devenit prieteni foarte apropiați. Brigitte a mărturisit că vorbește constant cu fostul soț și încearcă să-și construiască un viitor. Fosta soție a lui Ilie Năstase a dezvăluit faptul că el deja a început să iasă cu alte femei, iar ea a explicat că lui îi plac femeile independente și puternice. 

"Sunt în divorţ. Muncesc foarte mult ca să uit. Eu încerc să construies o temelie pentru viaţa care mă aşteaptă să o am înainte. am vorbit acum 10 minute cu Ilie, suntem foarte buni prieteni. Eu mă încăpăţânez să încerc să îmi creez independenţa. Eu nu aş vrea să deranjez dacă el îşi face o iubită. L-am văzut la braţul unei femei. Nu mi-a spus cine ar fi, dar spune că este nemulţumit de atitudinea lor. Îşi punea întrebarea dacă va mai găsi o femeie ca mine sau ca Amalia, să încerce să fie independente financiar. Pentru o relaţie cred că ai nevoie de mai mult, el este obişnuit cu femei puternice şi independente", a declarat Brigitte Sfăt la Antena Stars. 

Mai multe