Brigitte Sfăt, momente critice din cauza unui scandal în Capitală

31 octombrie 2018 21:01   Vedete românești
Ultima actualizare:

Brigitte Sfăt s-a confruntat miercuri, 31 octombrie, cu niște probleme prin care nu a crezut că avea să treacă vreodată. Vedeta a publicat un mesaj prin care a povestit despre cea mai nelpăcută experiență prin care a trecut de multă vreme.

Brigitte Sfăt a mers la un salon de înfrumusețare pentru a-și face o întreținere la gene, lucru pe care îl face frecvent, iar angajații de acolo nu s-au purtat corespunzător cu ea, ba mai mult, ea a avut o confruntare și cu un bărbat care i-a vorbit urât.

Ce probleme a întâmpinat Brigitte când a vrut să meargă la salon

Ea a rămas șocată atunci când un bărbat îi vorbea urât atunci când ea a încercat să-și parcheze mașina, însă nu a lăsat-o, pretextând faptul că nu are voie deoarece nu locuiește în respectiva zonă.

„Cea mai proastă experiență pe care am putut să o am a fost astăzi, în drum spre salonul T….., unde încerc de 5 zile să îmi fac o întreținere la gene…. Luni la ora 18:00 am fost programată la genuțe, dar se pare că era o recepționeră nouă, care a uitat să mă scrie pe programator, atunci când am sunat și mi-a stabilit oră de întreținere? Ok, am zis să nu mă enervez, deși am condus 50 de minute din Pipera până la acest salon, și am renunțat și la o programare la medic, că na, frumusețea înainte de toat. Astăzi, ora 18:00, ora la care am fost reprogramată, ce credeți?”, a fost mesajul pe care l-a scris Brigitte Sfăt pe rețelele de socializare.

Acestea nu au fost singurele dificultăți prin care a trecut vedeta, un bărbat nu a lăsat-o să ntre pe strada salonului și i-a vorbit foarte urât. 

„Nu am putut intra pe strada salonului, deoarece un domn cu un limbaj deocheat a spus că anunța poliția dacă nu îi arăt buletinul că locuiesc acolo??‍Sunând la salon, să anunț că voi întârzia, ce credeți?  Sosește soțul T… (proprietara salonului) , care după ce dă mână cu respectivul riveran' îmi spune:  „Hai mă, da cu spatele, ce atâta vorba?”, a declarat ea pe rețelele de socializare. 

Mai multe