Brigitte Sfăt: «Nu am avut voie să fac copii ca să nu se împartă averea soțului meu»

13 iulie 2017 18:07   Vedete românești
Ultima actualizare:

Miercuri, 12 iulie, showbiz-ul "lua foc", după ce Brigitte Sfăt a anunțat că divorțează de Ilie Năstase. Nu ar fi pentru prima dată când bruneta se grăbește să dea o asemenea veste, dar de data aceasta, nu infidelitățile sau geloziile ar fi problemele, ci legăturile pe care fostul mare sportiv le are cu soția anterioară, Amalia.

Brigitte nu s-a abținut și a aruncat cuvinte grele. A spus că Amalia Năstase se folosește de cele două fetițe pe care le are cu Ilie pentru a-i cere acestuia sume exorbitante. Ultima ei dorință a fost să primească o mașină și, conform lui Brigitte, nu ar fi fost mulțumită că i s-a dat un Mini Cooper cu 30.000 de km la bord. Mai mult, a jignit-o pe Amalia, spunând despre ea că este "balenă ramiolită".

Nici a doua zi, Brigitte nu s-a potolit și a spus la televizor că rivala ei este cea din cauza căreia Ilie Năstase a rămas cu un credit de două milioane de euro, dar și că i s-a pus în temă să nu facă vreun copil cu fostul mare sportiv: "Ea nu ştie să facă niciun business, ea doar îi cheltuie banii soţului meu. Eu nu am avut voie să fac copii ca să nu se împartă averea soţului meu. Este o persoană care a vândut tot ce avea soţul meu ca să nu aibă ce să împartă la divorţ, el a rămas cu un credit de două milioane de euro. (...) El era în baie şi vorbea cu Amalia pentru că i-am trimis o maşină cu 30 000 de kilometri şi că ne batem joc de ea. Ea vrea maşină de 35-45 de mii. Soţul meu a zis că rămâne cu maşina ei şi i-o dă pe a lui. Ieri (12 iulie) i-a spus soţului meu că mă va distruge pe mine, că are ea grijă de mine. În urmă cu trei ani soţul meu i-a dat 200.000 de euro. Ea salvează o aparenţă a ceea ce nu este".

Mai multe