Brigitte Sfăt se operează la Viena pentru a extirpa cele două tumori suspecte

6 septembrie 2016 8:36   Vedete românești
Ultima actualizare:

Tensiune maximă pentru Brigitte Sfăt! Soţia lui Ilie Năstase a anunţat că va intra în sala de operaţie după ce în această primăvara a descoperit că în corpul ei se dezvoltă două tumori. La începutul lui august, bruneta a făcut o vizită la Viena, probabil pentru a cere sfatul specialiştilor de acolo, iar fix la o lună de la acel moment ea a decis să se opereze.

Toate rugăciunile apropiaţilor lui Brigitte Sfăt merg către ea în aceste zile. Soţia lui Ilie Năstase, care în luna iunie făcea un anunţ absolut şocant, a decis că a venit momentul să extirpe marţi (6 septembrie) cele două tumori pe care medicii i le-au descoperit. Bruneta nu face operaţia în România, ci la Viena, unde în luna august a petrecut câteva zile, probabil pentru a fi supusă unui nou set de analize. Acum, vedeta a publicat o imagine de la ultimul prânz pe care l-a luat înainte de a intra pe mâna medicilor. Aşa cum se ştie, unui pacient care urmează să fie operat i se interzice să consume alimente cu cel puţin 12 ore înainte de a fi operat, aşadar cel mai probabil bruneta a intrat în operaţie marţi dimineaţă.  

Recent, Brigitte a trecut prin momente cumplite şi în căsnicie. La 11 august, bruneta a scris tot pe pagina ei de socializare că va divorţa de tenismen după ce Ilie Năstase a fost surpins în ipostaze compromiţătoare alături de o altă femeie.   

Brigitte s-a speriat cumplit la aflarea diagnosticului

Vestea că ar putea suferi de cancer a căzut ca un trăsnet asupra vedetei care a făcut anunţul pe pagina ei de Facebook. "În urma unor investigații cu câteva zile în urmă am aflat că în interiorul meu se dezvoltă două tumori și este necesară o intervenție de extirpare. Nu știu de ce Dumnezeu a îngăduit acest lucru, dar înainte de a merge mai departe vreau să cer iertare tuturor celor ce le-am greșit prin vorbă sau faptă și vreau să-i cer lui Dumnezeu răgaz pentru a îndrepta lucrurile. Vreau să-i cer scuze în primul rând mamei mele, pe care am necăjit-o de multe ori, fostului meu soț, Ovidiu, că nu i-am dat șansa mai des să fie alături de fetița noastră, fostei soții a soțului meu, că am acuzat-o de multe ori poate pe nedrept, fiului meu că nu am reușit să-i ofer toată dragostea de care are nevoie și totodată vreau să-i mulțumesc lui Ilie că mă susține necondiționat în această încercare”, a scris Brigitte Sfăt, pe contul ei de pe reţeaua de socializare.

Mai multe