Brigitte Sfăt vorbește despre divorțul de Ilie Năstase! S-a răzgândit?

7 mai 2018 11:53   Vedete românești
Ultima actualizare:

Brigitte Sfăt și Ilie Năstase sunt, de luni bune, într-un scandal continuu. De altfel, Brigitte a introdus, la tribunal, și acțiunea de separare oficială și, mai mult decât atât, l-a acuzat pe fostul mare tenisman de infidelitate, dezvăluind, la un moment dat, și numele uneia dintre presupusele amante ale acestuia.

„Noi suntem şi prieteni, nu are legătură faptul că lucrurile s-au întâmplat şi a reuşit să mă ducă într-un punct în care m-a dezamăgit şi am mers mai departe cu procesul. În februarie am încercat să îi dau un ultimatum, de aceea l-am şi introdus, ce s-a întâmplat m-a făcut să merg până la capăt. Nu ştiu ce îmi rezervă ziua de mâine, nici nu ştiu drumul pe care o ia viaţa mea. Suntem despărţiţi, stăm separat de un an şi două luni, m-am obişnuit singură, îmi canalizez timpul cu afacerile. Ilie m-a ajutat foarte mult”, a spus Brigitte pentru Pro TV.

Săptămâna trecută a avut loc prima înfățișare în procesul de divorț dintre Brigitte și Ilie Năstase. Dacă fostul tenismen nu și-a făcut apariția, soția lui s-a prezentat la ora stabilită, îmbrăcată în haine al căror preț ar hrăni o familie timp de un an.

Mai multe