Brigitte vrea divorţ, dar trage de timp

23 martie 2018 21:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

E decisă sută la sută să se despartă legal de Ilie Năstase, însă iată că mai apare câte o piedică în demersul ei. Brigitte a depus cererea de divorţ, care i-a fost anulată după ce magistraţii au constatat că era incompletă. Reclamanta are la dispoziţie 15 zile pentru a-şi pune la punct dosarul.

Pe data de 7  februarie, când a împlinit 41 de ani, Brigitte nu s-a dus la restaurant să petreacă, ci la tribunal. A vrut să-şi facă un cadou special cu ocazia aniversării, aşa că a depus cererea de divorţ la Judecătoria Sectorului 1 pentru a scăpa de Ilie. Probabil, doar legal, căci ei continuă să se vadă şi vorbesc aproape zilnic, ca şi cum nimic nu s-ar întâmpla şi, probabil, le-ar conveni mai mult statutul de iubiţi, dar divorţaţi!

Recent au ieşit la un restaurant libanez din Nordul Bucureştiului, şi păreau îndrăgostiţi ca la începutul relaţiei, căci el o ţinea în braţe, iar ea zâmbea în semn că-i convine la nebunie gestul şi felul în care o ocroteşte omul cu care e în divorţ.

Ba mai mult, Ilie a susţinut-o la o emisiune tv, la Antena 1, ”Aici eu sunt vedeta!”, la care a participat alături de fiica ei, Sara, şi a aplaudat minute în şir. El le-a purtat noroc, căci soţia şi fata lui vitregă au câştigat acea ediţie a emisiunii. Iată că şi soarta îi cam joacă feste lui Brigitte în demersul ei de a deveni din nou burlăciţă, pentru că deşi aştepta un termen în acest proces, s-a trezit zilele trecute cu o veste proastă. Magistraţii i-au anulat cererea de divorţ  “pentru neîndeplinirea obligaţiilor privind completarea sau modificarea cererii ”, se arată pe portalul Judecătoriei. Bruneta trebuia să respecte procedura specifică, precum: cererea completă,  interogatoriul, menţionarea martorilor şi achitarea taxei de timbru. Procesul nu e pierdut, căci are la dispoziţie 15 zile pentru a face toate aceste demersuri. ”Da, ştiu că a fost anulată cererea, dar am depus între timp tot ce trebuia şi aştept termenul”, a spus Brigitte, pentru Click! 

Mai multe