Bunica Elenei Gheorghe voia să o căsătorească pe artistă cu un machedon: «A fost foarte dezamăgită, a plâns»

11 mai 2019 20:45   Vedete românești
Ultima actualizare:

Invitată la „Răi Da' Buni”, Elena Gheorghe a vorbit despre începuturile mariajului ei cu Cornel, partenerul său de viață, alături de care vedeta are și doi copii, un băiețel, Nicholas, și o fetiță, micuța Amelie. Nu totul a fost „roz” însă în povestea lor de iubire, cel puțin nu la început, din cauza familiei Elenei, în special a bunicii ei, care avea ale planuri pentru ea. Iată declarațiile!

Dacă în prezent Elena Gheorghe și-a propus să scoată un album cu muzică armânească, ca un omagiu adus bunicii sale, se pare că în trecut artista și-a cam supărat „cea de-a doua mamă”. Invitată în cadrul emisiunii „Răi Da' Buni” de la Antena Stars, cântăreața a dezvăluit că partenerul ei de viață alături de care și-a întemeiat o familie, Cornel Ene, nu a fost deloc cel pe care bunica ei îl dorea drept soț pentru nepoata sa. 

Elena Gheorghe, despre începutul relației ei cu Cornel

De asemenea, Elena Gheorghe a mărturisit și cum a fost începutul relaţiei cu Cornel. Cei doi erau prieteni foarte buni, îşi povesteau totul, dar niciodată aceasta nu s-a gândit că ar putea fi mai mult între ei. Până la un moment dat, când au hotărât să-şi rişte prietenia pentru o poveste de dragoste, care a continuat până în prezent. Bunica Elenei Gheorghe avea însă alte planuri pentru ea: îşi dorea ca nepoata ei să se căsătorească cu un machedon!

„Cam 1 an jumătate - doi am fost foarte buni prieteni. Ne confesam toate lucrurile. Eu îi spuneam de cine îmi place, el îmi spunea de cine îi place. Nu credeam că o să se întâmple ceva între noi pentru că ne înţelegeam mult prea bine. Trecând timpul şi dându-ne seama că este mai mult decât o prietenie, a fost destul de riscant, zic eu. Riscam să pierdem o prietenie. Dada, bunica mea, şi-a dorit întotdeauna să mă căsătoresc cu un machedon. Mai ales că eu am fost preferata ei, mi-aş fi dorit să duc tradiţia mai departe, dar inimii nu-i poţi porunci”, a mărturisit Elena Gheorghe la „Răi Da' Buni".

Deşi îşi imagina că nepoata ei va duce tradiţia mai departe şi îşi va întemeia o familie cu un machedon, de-a lungul timpului, după ce l-a cunoscut pe Cornel, a fost încântată de alegerea Elenei Gheorghe. 

„Când l-a cunoscut pe Cornel, a fost foarte rezervată. Când a aflat, de fapt. L-am ţinut secret cam 1 an jumătate. Nu ştiam cum să-i spun (...) Eu mă duceam cu gândul să-i spun, dar ea povestea de pretendenţi sau de ce şi-ar dori ea. (...) Până la urmă, i-am spus. A fost foarte dezamăgită, a început să plângă. Nu prea a mai vorbit cu mine următoarele ore. Nu-i venea să creadă. Cu timpul am mai vorbit despre el.

Am trecut printr-o pierdere în familie, Cornel a fost lângă mine atunci. L-a cunoscut într-un moment în care era mai sensibilă. Nu era atât de vulcanică. Ea făcea cărţile în casă. Cornel o ducea acasă, o aducea. Se comporta ca şi când ar fi fost bunica lui. Conta foarte mult pentru ea. Într-o zi mi-a spus că ea o să plece cândva şi că o să mă lase pe mâini bune, că oricum Cornel face cât 10 aromâni”, a mai adăugat artista. 

Mai multe