Bursucul, declarații emoționante despre relația cu Andreea: „Este o relaţie care nu poate muri niciodată”

17 septembrie 2018 8:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Prezentatorul emisiunii “Roata Norocului” şi colegul lui Teo de la “Teo Show”, de la Kanal D, ne-a povestit, în exclusivitate, despre relaţia cu Andreea, mama copilului său. Bursucul sau Adrian Cristea (30 de ani), pe numele său adevărat, ne-a oferit un interviu sincer despre viaţa lui dincolo de camerele de luat vederi.

  • Click!: Ai devenit tată de fată! Cât are micuţa?

Bursucul: Se numește Anais Maria și are exact două luni.

  • Click! Și cum e să fii tată? Reușești să dormi noaptea?

Bursucul: E cuminte, nu creeză probleme, însă a avut o scurtă perioadă de colici.

  • Click!: Nunta când urmează?

Bursucul: Momentan va fi botezul, pe 6 octombrie. Îl facem la mare cu familia şi cu prietenii noştri. Cât să mai stăm că vrea şi ea să fie botezată, să aibă personalitate.

  • Click!: Victor Slav povestea că-şi caută puşcă pentru când va creşte fiica lui. Tu ţi-ai luat sau urmează să îţi iei?

Bursucul: Momentan nu, însă voi vorbi cu colegul Cristian Sabbagh, că se pricepe şi sigur o să-mi recomande o bazookă ceva, să am arsenal acasă. Momentan suntem mici.

  • Click!: În continuare ai două proiecte la Kanal D…

Bursucul: Sigur, eu sunt foarte bine, proiectele curg, am rămas cu “Roata Norocului” şi “Teo Show” şi e bine.

  • Click!: Nu îţi e dor de emisiunea “Se strigă darul”, cea cu nunţi?

Burusucul: Îmi e dor dar îmi e imposibil să mai ajung la filmări… Mai ales că acum a venit asta mică şi nu pot ajunge în weekenduri. Îmi doresc să stau cu ea cât mai mult.

  • Click!: Iubita ta cu ce se ocupă?

Burusucul: Este om de afaceri. Are o afacere pe care o gestionează, într-un parc acvatic din România. Exista un parc în Mamaia, ea fiind din Constanţa.

  • Click!: Deci nu stă în Bucureşti?

Bursucul: Aşa e, facem ture, fecem naveta. Când mă duc eu în weekend, când vine ea în cursul săptămânii aici, e mai greu. Asta e frumos. Şase ani de trasee de genul acesta.

  • Click!: Cât de complicat este să ai o relație de la distanță?

Bursucul: Nu ştiu cât mai e distantă, că dacă mă duc în Berceni şi fac 2 ore e ca şi cum aş face 200 de kilometrii până la mare. Ea e acolo cu fetiţa, mă duc în weekend, mai vine şi ea în timpul săptămânii, două zile şi tot aşa. Este o relaţie care nu poate muri niciodată. Pentru că de fiecare dată îţi e dor. Nu ai cum să te plictiseşti şi de fiecare dată trăim intens.

Mai multe