Cabral a "fugit" de cutremur! Unde se afla când România era în panică

24 septembrie 2016 11:09   Vedete românești
Ultima actualizare:

Seismul de vineri noapte a alungat brusc zâmbetul celor care se distrau la petreceri şi a stricat somnul chiar şi celor cu nervii tari. Printre cei care s-au plâns pe reţelele de socializare că au tras o adevărată sperietură s-au aflat multe vedete. Cel mai norocos a fost însă Cabral. Pe simpaticul prezentator cutremurul nu "l-a găsit" acasă.

Dacă pentru mulţi vacanţa s-a sfârşit, pentru Cabral a venit momentul să se relaxeze şi şi-a ales se pare cea mai bună perioadă să facă asta. Prezentatorul "Ce spun românii" de la Pro tv şi soţia sa, Andreea, au plecat în concediu. Cei doi s-au fotografiat la Ibiza, cu marea pe fundal, iar apropiaţii lor nu au putut decât să-i invidieze că se distrează şi au parte de peisaje fabuloase.

"Vara este încă aici", a scris Andreea Ibacka la descrierea unei fotografii din vacanţă. Fanii blondei le-au urat celor doi "vacanţă plăcută", dar i-au pus la curent şi cu cele petrecute în România în ultimele ore. "Vara acolo, iarnă la noi şi pe lângă asta, un cutremur bonus", a scris o tânără pe Facebook-ul soţiei lui Cabral. 

Andreea şi Cabral sunt împreună de opt ani, iar în 2011 s-au căsătorit. Cei doi au făcut la începutul acestui an "inventarul" relaţiei lor: 200.000 de kilometri parcurși împreună, peste 300 de weekend-uri petrecute împreună, 844 de certuri şi tot cam atâtea împăcări, 3.000 de zile împreună, 14.500 de sms-uri.     

Mai multe