Călin Geambașu, acuze noi la adresa tatălui său: «A băut toată viața, doar bunic nu a fost»

30 iulie 2021 9:05   Vedete românești
Ultima actualizare:

Deși s-a scris la un moment dat că au făcut pace și că în decembrie 2019 a avut loc marea împăcare dintre tată și fiu, Călin Geambașu (44 de ani) și-a acuzat din nou tatăl pe rețelele sociale.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, în care povestea că a fost la școală să ia bursă de merit pentru fiul său, DaviN (12 ani), artistul a spus cu ironie despre Petre Geambașu (77 ani), că din postura sa de bunic nu l-a învățat nimic pe nepotul său: „Desigur că au și bunicii lui un «merit»: acela că nu s-au băgat și în educația copilului. Ce să învețe DaviN de la CO2, o subingineră comunistă, adică o nulitate? În afară de mahala, nu știe nimic altceva. Vorbesc serios și cu regret. Ce-i drept, Taty NERO ar fi putut să-l învețe câte ceva pe DaviN, dar a preferat tot șprițul, nu calitatea de bunic. Păcatul lui. Șpriț a băut toată viața; doar bunic nu a mai fost... A pierdut multe lucruri superbe”.

La 12 ani, băiatul lui Geambașu este extrem de talentat, iar tatăl sau i-a făcut cadou de 1 iunie un studio de înregistrări.

Mai multe