Călin Geambașu, dezvăluiri intime despre relația cu Prima Balerină a Operei Române

24 octombrie 2017 10:22   Vedete românești
Ultima actualizare:

Călin Geambașu nu cedează! El continuă să dezvăluie chinurile prin care a trecut în copilărie chiar și pe rețelele de socializare. Într-unul dintre comentariile publicate, solistul a făcut un rezumat al vieții sale sentimentale, în care a recunoscut că ar fi avut o relație de dragoste cu Prima Balerină a Operei Române.

Călin Geambașu a dezvăluit pe contul său de Facebook mai multe detalii din viața sa sentimentală, cu cine s-a iubit și ce despărțire l-a afectat cel mai mult:

„Yo, la 16-23 de ani (`93-2000) – relație cu Pisa...în anul 2000 închei o poveste minunată de iubire cu Prima Balerină a Operei Române ce a durat opt ani, având în minte dorința de a nu fi piedică n cariera internațională de abia începută...S-a întors în Chile și SUA pentru «noi»...Chiar dacă nu ne-am certat aproape niciodată (și chiar niciodată zgomotos), eram firi diferite (yo mai rebel, ea mai clasiciană), lucru ce putea duce la o despărțire ulterioară, iar cariera de Balerină este extrem de scurtă...Din dragoste pentru ea și respect pentru munca ce o începuse de când era copil mic, iar atunci putea culege roadele, am ales să ne despărțim...Dureros...O ultimă noapte de amor profund cu patul inundat în lacrimi...La propriu...”

Călin Geambașu a mărturisit că a mai avut apoi o relație cu o vecină, la care s-a mutat după ce i-a renovat apartamentul: „yo, la 23 de ani (anul 2000), încep o relație cu o vecină și prietenă din copilărie...Investesc absolut toți banii mei pe care îi aveam în acel moment (16.000 de dolari) în renovarea completă a apartamentului ei, pentru a mă muta la ea acasă...”

Din păcate, și această poveste de dragoste s-a încheiat, la doar un an după ce relația părea că evoluează. Femeia i-a dezvăluit apoi „că nu e pregătită pentru o relație stabilă”. „Despărțirea de vecina mea a adus cu sine cea mai grea cumpănă a vieții mele de până la acel moment”, a scris cântărețul pe Facebook.

Mai multe