Călin Geambașu nu-și invită la chef tatăl care îl punea să mănânce pe capacul de WC?

16 octombrie 2018 14:38   Vedete românești
Ultima actualizare:

Războiul din familia Geambaşu a lăsat urme adânci în sufletul lui Călin. Așa că, la ceas aniversar, căci el va împlini 42 de ani pe 30 octombrie, iar fiul lui, DaviN, va împlini 10 ani o zi mai târziu, solistul a decis să nu-și invite și tatăl, pe Petre Geambașu, la chef.

Călin a povestit despre petrecerea care va avea loc în curând:  “Ne serbăm împreună, ca în fiecare an, la un loc de joacă pentru copii şi pentru adulţi. Ne echipăm cu toţii şi… acţiune! Deși tata locuiește numai la o stradă distanță, Mielul Parșiv NERO (alias Petre Geambașu) nu și-a vizitat nepotul de mai mult de un an. Omenește, nu-i așa...?! Nici prezența nepotului său DaviN pe scena Ateneului Român nu l-a impresionat. Nici măcar la telefon nu l-a mai sunat de anul trecut și până azi! Apoi, se lamentează pe la oameni că «nu-și vede nepotul», iar eu numai asta l-am rugat să facă, începând cu anul 2015, prin adresare verbală și în scris, fix de Ziua Regelui”, a scris Călin Geambașu pe contul personal de Facebook.

Cei doi, tată și fiu, se află în mare scandal încă de anul trecut, când Călin a început seria dezvăluirilor: ”Tata mă pedepsea aspru, în copilărie, mă punea să mănânc pe capacul de WC, m-a pus să-mi arunc jucăriile la ghenă și mă bătea cu o curea, mă târa desculţ prin şcoală, mă bătea cu furtunul în plină stradă şi m-a lovit cu pumnul în faţă, pe motiv că ascultam Queen”. 

Citește și:

Călin Geambaşu: “Am fost plătit de tatăl meu cu maşinuţe, banane şi geci, ca să tac”

Mesajul uluitor al lui Călin Geambașu, de ziua tatălui!

Mai multe