Călin Geambașu, vacanță cu fosta iubită și cu părinții: "DaviN a avut parte de clipe de fericire, de normalitate"

16 septembrie 2020 9:42   Vedete românești
Ultima actualizare:

Călin Geambașu a ținut ani în șir prima pagină a ziarelor cu certurile pe care le-a avut cu părinții și cu mama copilului său, Angelica Cadar. Însă acum a trecut peste toate problemele și s-a împăcat cu toată familia. Mai mult, au avut parte de un concediu de 5 stele împreună. Totuși, într-un mesaj publicat pe Facebook, Călin

De dragul copilului său, DaviN, de 10 ani, Călin Geambașu (43 de ani) a uitat certurile cu părinții săi, dar și pe cele cu Angelica, mama fiului său. Ani de zile, solistul și compozitorul s-a certat pe la televiziuni când cu Petre Geambașu (76 de ani), celebrul sau tată, când cu mama lui, pe care o numea CO2, când cu fosta lui iubită, Angelica Cadar.

Solistul a publicat un mesaj pe rețelele sociale, în care a povestit ce s-a întâmplat la sfârșitul verii, anunțând marea împăcare cu toată familia. Și ne-a oferit și câteva imagini în exclusivitate. "Ce mică-i vacanța mare...! DaviN, Angelica și cu mine ne-am bucurat săptămâni la rând de momentele frumoase pe care ni le-au oferit locurile pe unde am mers, fiind totuși precauți și în deplină siguranță sanitară, evitând aglomerațiile. Vacanța asta, DaviN a avut parte de clipe de fericire, de normalitate, de viață de familie așa cum o știe el și așa cum a beneficiat dintotdeauna", scrie Călin Geambașu.

Petre Geambașu s-a împăcat la finele anului trecut și cu tatăl său, celebrul Petre Geambașu, iar alături de acesta, dar și de fiul lui, DaviN, a oferit un moment artistic excelent, în emisiunea lui Fuego, de la TVR2.

Citește și:

Călin Geambașu a câștigat procesul cu mama copilului: "Am refuzat să o iau de soție, de 2 ani trăiește în vagabondaj"

Călin Geambaşu și mama fiului său, din nou în scandal! Ea a cerut custodia în instanță

Călin Geambaşu, în război cu fosta iubită: ''Angelica Cadar nu i-a adus nimic de mâncare fiului ei''

Mai multe